Witam
Mam zamiar kupic rowerek specialized p3 czytałem że jest spoko do streetu/fr itepe. Nigdy na nim nie siedziałem a w moim zadupiastym mieście nigdzie nie mogę go namierzyć. Mam 185 cm i nie wiem czy nie będę walił kolanami w kierownicę. Wiem że dostępne są ramy long/short. Rower ma służyć do różnych wybryków ale do roboty też chętnie bym się nim czasem przejechał więc pytam mądrzejszych czy warto go zakupić. Prosze o jakieś konstruktywne uwagi. Pozdro
ja mam shorta :) naprawde super gemetria i przedewszystkim zwrotność! jeżeli do 4x to bierz s jak jesteś długi i niebędziesz jeżdzić w 4x tylko w streecie i dircie to możesz wziąść longda
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
redsalmon strzez sie wersji short dla ciebie zostala tylko wersja long przy twojim wzroscie nawet jakbys mial jezdzic tylko 4x. Mialem wersje short i przy zkrecaniu chaczy sie noga o przednie kolo.Ramka jest zarabista mozna by wymmiecniac jej duzo zalet, ale wersja short jest robiona dla bardzo niskich ludzi i profesjonalnych zawodnikow 4x.KIEŁ16 o ile wiem masz 13 wiec dla ciebie short jest idealny,ale dla czlowieka starszego ktory ma ok 180 i w gore to bedzie udreka. Przy 185cm wzrostu na bank bedziesz chaczyl kolanami o kierwonice skrecajac wiec <to nie jest moj domysl tylko doswiadczenie bo kumpel ktory ma 186 smigal i chaczyl:P> odradzam wersje short ale zrobisz jak bedziesz uwazal pozdro. YO!
DooMO^^[b/] ja polecam www.allegro.pl tam powinienes dorwac swojego czasu coś. moze nie koniecznie nawet uzywke ale nówke. i radze suzkać na giełdach (dh-zone np. ;D)
pozdro
konex: rozmiar long
tutaj w mojej okolicy to znaja tylko biki z marketu lub szosowe, jak wyjade na swoim to kazdy oczy jak 5zl i nie wiedza o co chodzi :DD
Ja nie jeździłem na specu,ale czytająć opinie polaków,i ludzi z innych krajów,to można ją śmiało polecić.P3 ramke za 1399zł,a baj caly chyba coś koło 7000 w www.skiteam.pl