ja to miałem i powiem że nie opłaca sie nawet ściągać, to po prostu gówniany program a nie jakaś tam inteligencja, na wszystkie pytania odpowiada prawie identycznie i wcale sie niczego nie uczy (takie wnioski ja odczułem)a po za tym jest on na emulu i na lime wire
Pobawiłem się nim dłużej (co dziennie po 15 minut rozmowy) i okazało się że nauczył się odemnie kilku zwrotów : pier,dol sie i fuck you. Spróbuje go czegoś więcej nauczyć. Może to faktycznie jest sztuczna inteligencja ?
OPIS:
Chatterbot(bot) Snikers 4.0 jest próbą stworzenia myślącego programu. Poprzez zastosowanie skomplikowanych algorytmów kojarzenia faktów, symulowania pamięci, generowania odpowiedzi program może być inteligentnym.
Snikers jest programem rozrywkowym mającym na celu rozmowę z ludźmi w naszym języku (polskim).Chodź może wydać się to nam nieprawdopodobne ze Snikersem, możemy rozmawiać tak jak z drugim człowiekiem (np. na chacie). Nasze wypowiedzi wypisujemy na klawiaturze, a wypowiedzi Snikersa możemy przeczytać na ekranie monitora (w oknie programu), bądź usłyszeć (posiada syntezator mowy).
snickers jest spoko :) w ustawieniach zmienić tlyko na szybkie nucenie się i już do moim kumpli z tekstami ssij, ciągnij się wyjezdza :) zadał mojej koleżance pytanie czy kiedyś mienete robiłą :P szybko się uczy