GDZIE I ZA ILE A GANG PM 2006 ??
GDZIE I ZA ILE A GANG PM 2006 ??
Jak wyżej. Ma ktoś jakies foty ?? (szukałem na googlach, same małe takie że nic nie widać).
heh tez czekam, jak cos znajde to dam foty.
moja sytuacja wyląda tak ze mam aganga pm z 2004 . i pekł mi raz, teraz mam w nim juniora i mam nadziej ze złamie sie do końca i dostane nowy model z 2006!!! a wiem ze są wypasne :) jak dostane nowy model to odrazu idzie jako nówka na allegro :) na sprzedarz
moja sytuacja wyląda tak ze mam aganga pm z 2004 . i pekł mi raz, teraz mam w nim juniora i mam nadziej ze złamie sie do końca i dostane nowy model z 2006!!! a wiem ze są wypasne :) jak dostane nowy model to odrazu idzie jako nówka na allegro :) na sprzedarz
Gdzie i za ile => zapewne w Velo za cene podobna do starych modeli
Foty => www.author.cz ? Co chcesz na nich zobaczyc? Rewolucji nie ma...
Foty => www.author.cz ? Co chcesz na nich zobaczyc? Rewolucji nie ma...
-- MR -- Idź do byle jakiego sklepu z asortymentem od Velo i powinieneś się dowiedzieć czy są już w cennikach nowe modele i czy dystrybutor ma je w Polsce.
Myślę że cena nie będzie specjalnie odbiegac od poprzedników.
Ale na chwilę obecną nie sądze żebyś gdziekolwiek był w stanie zobaczyć tą ramę na żywo nawet ponieważ dostawy przychodzą zazwyczaj od końca lutego/pocżatku marca wzwyż...
Myślę że cena nie będzie specjalnie odbiegac od poprzedników.
Ale na chwilę obecną nie sądze żebyś gdziekolwiek był w stanie zobaczyć tą ramę na żywo nawet ponieważ dostawy przychodzą zazwyczaj od końca lutego/pocżatku marca wzwyż...
LOL, najpierw piszesz "A tak wogle to temat jest o czym innym", a 3 minuty (!) pozniej: "jaką ramę za ok 800 zł polecacie ??", mimo, ze pytales o A-Ganga 2006... Czyzby mala niekonsekwencja...? :P
A co do takowej ramy, to jak juz nie chcesz A-Ganga (ktory jest super), najlepiej dozbieraj do Suburbana, albo kup DM DS 3.0.
A co do takowej ramy, to jak juz nie chcesz A-Ganga (ktory jest super), najlepiej dozbieraj do Suburbana, albo kup DM DS 3.0.
Cena bedzie chyba mnejsza jak w 2005, o PM mowa cały czas, 28 990 Kč to około 2890 zł... ( taką podaje author na stronce http://www.author.cz/cs/kola/katalog/de ... cat_id=782)
Ale mnie sie pm nie podoba jakos, 24 i exe wole z gangów albo bym poszukał czegos zupelnie innego... p2 sie resztki walaja po sklepach jeszcze przecenione np a i ganga z 2005 dostaniesz....
Ale mnie sie pm nie podoba jakos, 24 i exe wole z gangów albo bym poszukał czegos zupelnie innego... p2 sie resztki walaja po sklepach jeszcze przecenione np a i ganga z 2005 dostaniesz....