Czesć wszystkim
-
- Kontakt:
masz rację ale nie widzę powodu, zeby o tym ciągle pisać. denerwuje cię temat, to po co piszesz, to chyba proste.szczur pisze:no wlasnie takie tematy robia dodatkowy burdel na forum i nie sa potrzabne nikomu jakos nie wszyscy zakladaja takie topiki i nikt z tego powodu jeszcze nie umarl.............
Wiem, i zdaję sobie sprawę, że nikt wcześniej nie wymyślił takiego tematu, i że jeśli każdy by pisał "Cześć jestem tu nowy" to była by paranoja. Ale dajmy sobie już z tym na wstrzymanie.
Magda od Mongoosa
"zaakcentować swoją obecność" :0
a taki ma sens zeby ograniczyc takie tematy:). Dlatego sie wkurzylam , bo to juz 4 temat chyba. to ciekawe, ze kiedy pojawia sie nowa dziewczyna to zawsze jest zakladany tego typu temat
czemu mam nie pisac jak mnie to denerwuje? mam takie samo prawo pisac, jak ty:)
a taki ma sens zeby ograniczyc takie tematy:). Dlatego sie wkurzylam , bo to juz 4 temat chyba. to ciekawe, ze kiedy pojawia sie nowa dziewczyna to zawsze jest zakladany tego typu temat
czemu mam nie pisac jak mnie to denerwuje? mam takie samo prawo pisac, jak ty:)
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
Ej wlasnie, jebie mnie to ze laska bedzie na forum. Temat jest bardziej z dupy niz ,,co lepsze drag z duro czy point z rst'' Noi co z tego ze czytasz? Jak chcesz jezdzic i czytac to czytaj i jezdzij, jak chcesz porade to pytaj. Ale nie zasmiecaj forum bzdurnymi tematami. Zreszta to jest glupi sport zwlaszcza dla kobiet bo mozna sobie zrobic napawde duze ziaziu.
Ssij pento
A jak myślicie...ona zrobiła sobie ała nieraz:
www.pyros-freerideos.tk/
Sulring żebyś Ty wiedział do czego kobiety są zdolne...
www.pyros-freerideos.tk/
Sulring żebyś Ty wiedział do czego kobiety są zdolne...