ja mam 661 race bardzo fajne wygodne ochraniacze;) miałem w nich pare konkretnych gleb jednak zawsze mnie ochroniły.. kolega ma fox standart w życiu bym tego niekupił.. wogóle nieprzylega do ciała poptostu kiszka a te tld to najprostrzy model prawie to samo co fox standart więc niepolecam chociaż tld jest super :P
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
Polecam ci 661 Race, sam niedawno kupowalem i wyrwałem je za 148 zeta, jeszcze w nich nie jeździłem, ale kumpel jeździ i mówi że nie zamieniłby ich za żadne inne.
Konradek Mierzyłem je przedwczoraj i wyglądają na zajebiste, na pewno bardzo wygodne.
Ale biorąc pod uwagę to że mam do wymiany Duro na lepszy amor, do kupienia kask, siodło, koło, rękawiczki i ochgraniacze oraz ewentualnie zbroje to nie chce wydać 350zł na ochraniacze mimo ich zajebistości :]
W sumie mógłbym je mieć za około 250-280zł ale to i tak nie mało...
Sulring pisze:Konex biez krk mam i polecam. Daja rade :) Napewno lepsze niz 661 race ktore mialem.
Ale KRK nie produkuje żadnych ochraniaczy, które mogłyby wogóle przypominać te 661.
Ja potrzebuje jakieś zjazdowe nalepiej czyli w stylu 661. A nie oddzielnie kolano jak na BMX, albo golenie.