Robert Tektro eclipse to śmieć. Mam porównanie - avid FR5 i eclipse. Jak tylko kupiłem nowe Eclipsy to mnie tak wkurwił seryjny luz że sie pozbyłem ich nawet nie zakładając.
Robertw obu wypadkach sila byla ok,natomiast modulacja praktycznie zadna.ale to bylo dziwne bo ta klamke avida odkupilem od kumpla ktory mial ja tez z bb i jego bb mialo modulacje.w wypadku mojego blackboxa po zmianie klamki modulacja byla caly czas minimalna,sila natomiast nieznacznie wzrosla...
hmmm a modulacja przecierz zalezy rowniez od pancerza.. piotrex pewnie masz linke puszczona calym pancerzem od klamki do zacisku.. zwracales na to uwage??
owszem mialem,ale jak mi powiesz jak puscic linke do przedniego zacisku bez pancerza to bedziesz fajny :).to byla kwestia zacisku,bo usilowalo wymyslec przyczyne kilka osob w tym 3 serwisantow zawodowych...sila rzeznicza natomiast modulacja zadna.
A no tak racja.. ja caly czas mowie o BB jako opcja na tył ;]. wiem ze Bb z przodu to jest.. hmmm jak by to nazwac... katapulta.. :) nie da sie tego inaczej okreslic.. :p
TEktro a Avid... Buahahah niebo a ziemia. Eclipse to sa najgorsze klamki jakie mialem. Zmienilem na Avidy SD 1.9L i różnica była potężna i w sile i modulacji. Te Eclipse jak by to powiedziec byly zajebiscie "twarde" i hujowo hamowały przez to nie mozna bylo mozniej docisnąc klamki.
Wooyek, nie stresuj. Nie chce mi sie szukac ale bywają w przedziale 15-20 zł. Nawet ktoś pisał ogłoszenie bądź coś na forum.
Nie mówie ze w aktualnym momencie, ale czasem sie zdarza...