street?
-
- Kontakt:
heh :] ludzie czemu wy sie pienicie:D hehe gosc moze miec max 13 lat;) zreszta wejdzie na bloga i ogladnijcie zdjecia lub/i film chociaz moze nie ... bo mi wstyd za miasto. ever a Ty lepiej czytaj co kto pisze! Bo 5x ci pisali zebys amora wkladal:/ a najlepiej to zmien caly rower bo za jakis czas pozbierasz zeby na marcince na kamieniach... bo widzialem na filmie ze jezdzicie po trasie
-
- Kontakt:
konex no moze sa odczowalne ale ile tam odciazysz obrecz i opone.... 200g??? tego nie czujesz.... takie gadanie sprawdza sie w motocyklach przy aluminniowych i magnezowych felgach gdzie roznica wagi jest duza i predkosci so owiele wieksze
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
zychu, ale ty ********** az mi jest smutno ;/ jak masz opony 1.3kg i wjebiesz oponki 700 gram to masz juz 600 na+. jak odchudzisz 800g obrecze i wrzucisz 550 jakies to kolejne 150. zamiast pol kilowych detek dh dajesz leciutkie po 150 gram - kolejne 350. i tak ponad kilo na kole... nie mowiac o tym co bedzie jak leciutka piaste wrzucisz...
a wg ludzi ktorzy sie sciagaja takie odchudzanie ma BARDZO duzy sens. oczywisicie kosztem wytrzymalosci, co kto lubi.
co do autora - coz, zmien rower :D
a wg ludzi ktorzy sie sciagaja takie odchudzanie ma BARDZO duzy sens. oczywisicie kosztem wytrzymalosci, co kto lubi.
co do autora - coz, zmien rower :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Cszyvy nawet 200 gram na kole jest odczowalne, dlatego sam stwierdzilem ze juz sobie odpuszcze bo dosyc nerwow mnie kosztowalo czytanie tego forum dzis... ale jest po polnocy wiec popieram Cie (i konexa w temacie lekkich kol)
ps: sniegu wuchte na hopkach...i nie ma sie jak dobrze wyzyc=]
ps: sniegu wuchte na hopkach...i nie ma sie jak dobrze wyzyc=]
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
no i speszyliscie mlodego...i strone zlikwidowal i nie zdazylem obejrzec tych cudnych fotek i filmow...jesli ktos laskawy zapodajcie mi na meila...
pan_saper71@tlen.pl
a co to tego roweru to ja bym wyjebal wszytko wyjebal cheble pzrezutki wszysciutenko zosyawil jak juz to sama rame i sztywny dojebal bo i tak ten rower nie ma sensu...
pan_saper71@tlen.pl
a co to tego roweru to ja bym wyjebal wszytko wyjebal cheble pzrezutki wszysciutenko zosyawil jak juz to sama rame i sztywny dojebal bo i tak ten rower nie ma sensu...
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...