Co sądzicie o tej ramie??
[Kinder] - sadzac po temacie, Twoj poziom nie jest az tak wysoki zeby lamac ramy, wiec skup sie bardziej na geometrii. dragusia od razu Ci odradzam jesli chodzi o street, bo to totalna porazka - dluga i wielka krowa. jezdzilem kiedys na poincie, i nie bylo zle. nie wiem jak tam z innymi ramami, bo nie za bardzo chce mi sie wnikac jaka maja geo ale tak czy inaczej: do streetu szukaj raczej ramki krotkiej (ale bez przesady), z krotka dupa. o dircie sie nie wypowiadam, bo to nie moja dzialka ale slyszalem, ze na hopach dragstar nie jest zly - pod warunkiem, ze po miescie jezdzisz tylko po to by dostac sie na dirt park i spowrotem
moj kumpel mial problem z kasa i wybieral w tym przedziale cenowym ale mu sie udalo: za ok. 380zl dorwal uzywanego, lekko skatanego od grindow streetlegala '04 i jest teraz "half-happy", bo polowa ramy jest moja - pozyczylem mu 200 zeta :PP
moj kumpel mial problem z kasa i wybieral w tym przedziale cenowym ale mu sie udalo: za ok. 380zl dorwal uzywanego, lekko skatanego od grindow streetlegala '04 i jest teraz "half-happy", bo polowa ramy jest moja - pozyczylem mu 200 zeta :PP
-
- Kontakt: