dziwna sprawa:/

+destroyer
Kontakt:

Post autor: +destroyer »

spoko GAAP tez tak mam :P
LANS DZIFKO SUPERMAN
grzegorz88
Kontakt:

Post autor: grzegorz88 »

Wiesz co mialem tak nie raz i z zyganiem bylo podobnie :)
E.F.R. Elbląg
Street
kopcik
Kontakt:

Post autor: kopcik »

GAAPnooooo ja tez tak mam:D wstej rano czy tam po poludniu chce isc do lazienki i jak tam ide jest ok tylko tak jak by mnie przez chwile glowa bolala a pozniej otwieram drzwi do lazieki i sie robi ciemno ale jak wejde juz do niej:P
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

ja już myslałem ,że na coś jetsem chory!!i dokładnie mam to samo z kiblem :D
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Nie no, ja aż tak nie miałęm, ale kiedyś byłó taki okres (2-3 dni), ze czółem sie jak gówno, nie szło ani jeżdzić, ani nic robić, byłem tak zmkęczony, że jechać nawet nie miałem siły, ale jakoś się zmuszałem ;p A co najlepsze, wtedy kolo w samochodzie ganiał mnie po osiedlu, załąmka, myślaęłm że nie uciekne, bo siły zero :/ A czym to jest spowodowane? Nie mam pojęcia. Może wtedy jadłem mniej szekolady niz zwykle :P
http://dhcyc.pinkbike.com
KaczoR_pl
Kontakt:

Post autor: KaczoR_pl »

Huhu - no robi sie ciekawie ale...
Moze opisze swoj przypadek - od jakiegos 1,5 roku mam takie dziwne sytuacje - ze po wiekszym wysilsku, np bieg na 1000m, gra w kosza, ogolnie cos co trwa dlugo i meczy czlowieka, mam swoj maly "odlot". Polega on na tym ze, dretwieje mi jedna strona ciala - np, lewa reka, lewa strona twarzy [w tym jezyk i zeby], nie widze na jedno oko. Oprocz tego zygam gdzie popadnie, a najlepszy sa problemy z wyslowieniem - nie moge dobrac slow, placze mi sie jezyk, robie sie caly blady. Ogolnie bardzo ciekawie sie robi, choc za przyjemne to nie jest. Bylem na roznansie magnetycznym i na badaniu tetnic dopplerowskim. Tak naprawde to nic te badanie nie wykazaly, ale dochodzimy - ja, moja mama ze moze to byc spowodowane nie dotleniem mozgu - i wtedy nasuwa sie mysl - ucisk jakis nerwow, w kregoslupie.

Co do Twojego przypadku - moze za szybko "wlaczyles" wiekszy bieg w swoim organizmie. Najpierw powoli, i potem co raz bardziej sie rozkrecaj, bo Twoje serce moglo nie nadazyc z dostarczeniem tlenu do mozgu i stad te dolegliwosci, a nagla zmiana temperatury mogla tylko sie do tego przyczynic.
cyc

Post autor: cyc »

choroba zwiazana z sercem? czasami kazdy tak ma ze jest jak flak bez sily :]
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

cukrzyca-moja babcia ma tak samo...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
kopcik
Kontakt:

ale cukrzyca? kto ma cukrzyce??
Forgeh
Kontakt:

Post autor: Forgeh »

Ja mam czasami cos takiego (zauwazylem ze dzieje sie to tylko w domu o_O) ze ide powiedzmy do toalety i robi mi sie slabo strasznie na jakies 3 sekundy, czuje jakbym mial zaraz upasc, ale wszystko wraca do normy. Gadalem o tym raz z moim kolega, mowil mi ze ma to samo i spytal sie mamy, ktora jest lekarka, powiedziala mu ze jest to zwiazane z dorastaniem i rozwojem, wiec nie powinien sie tym martwic :D
kopcik
Kontakt:

Forgehnono ja mam podobnie:P
BeJ
Kontakt:

Post autor: BeJ »

Mialem kiedys cos takiego......a nie sorry, to bylo w sylwestra ;)

Ale na powaznie to rura do lekarza! Licho nie spi.Pare razy mnie rzygalo po wysilku fizycznym no ale nie po 500m na rowerze!
Jak bylem mlodszy to tez kozaczylem z lekarzem i grubo zaluje np chodzilem przez 2 tyg z peknieta koscia nadgarstka bo myslalem ze to stluczenie i ze mi przejdzie :)..troche inny kaliber. Z serduchem nie ma zartow LEKARZ!
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
Mietek
Kontakt:

Post autor: Mietek »

Ja raz chciałem żygać i wogle jak zdechły się czułem jak się wyjebałem na hopie. Ale u mnie to chyba był wstrząs mózgu.
Ja to bym jeszcze tavotu dodał...
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

Forgeh
no dokłdnie to samo mam!! niepotrafilem tego okreslić! też tylko w domu to mam!! az mi ulżyło ,że chodzi o dorastanie
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

a ja jestem starszy od was i juz tak nie mam D:D:D:D ( ok 17-18 stki przechodzi.przynajmniej mi przeszlo:D )..a fachowo nazywa sie to niskie cisnienie ortostatyczne czy cus..... po prostu za wiotkie naczynka macie jeszcze :P.. plus do tego czasem dochodzily zakurwiste bole klatki piersiowej na kilka min:D.... to tez normalne - 'bole wzrostowe miedzyzebrowe' :P.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
ODPOWIEDZ