Drogi Hardtail
Drogi Hardtail
Znalazłem na allegro teaki rowerek http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... t=suburban czy nie jest on za drogi?? gościu pisze ze jest wart 6000zł. jakoś mi sie nie wydaje zeby był aż tak dobry.
FreeRide:).. Life's good..
e tam pierdoli koles farmazony
napisze 13tys
to poleca kupowac dzieciaki ktore potem beda biegac i rzucac cyfre na dzien dobry
a w duchu sie cieszyc ze tylko za 3k kupil :)
da sie wybrac lepszy sprzet
a to mnie juz wogole rozlozylo
"gdy stał w servsiie mialem kupca.. chciał dac za sprzet 13tyś lecz mnei w kraju nei bylo :("
:DDDDDDDDD ROTFL!!!
napisze 13tys
to poleca kupowac dzieciaki ktore potem beda biegac i rzucac cyfre na dzien dobry
a w duchu sie cieszyc ze tylko za 3k kupil :)
da sie wybrac lepszy sprzet
a to mnie juz wogole rozlozylo
"gdy stał w servsiie mialem kupca.. chciał dac za sprzet 13tyś lecz mnei w kraju nei bylo :("
:DDDDDDDDD ROTFL!!!
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
rower NIE jest wedlog mnei wart 6000, rama to Dm Dual slalom warta w tej chwili 600 zl, juniorek 1300 mozna nowke wyrwac na allegro, a reszta jest nie najwzszej klasy, nie wiem jak kola bo nie mam pojecia co to za firma;p kiera 120 manetki deore 80 hamulce raczej slabe mx1 i tektro koszt moze 300-350 zl max korba dartmoor 160 zl stery i inne duperele warte ze 200-300 zl co daje kolo 2700zl nei liczac kol, a kola max 2k jak pisze ze sa tak super(w co watpie) nowki , co nie daje nawet 5k przy nowych czesciach, wedlog mnie ten rower jest wart kolo 3000 na urzywanych...
-
- Kontakt: