Witamy na odswiezonym forum!
Witamy na odswiezonym forum!
OK ok musialem byc pierwszy, piszcie swoje uwagi na temat nowego FORUM.
PS Link do starego forum pojawi sie na dniach, bedzie mozna przegladac jego strony ale nie bedzie oczywiscie mozliwosci pisania.
pozdrawiam
PS Link do starego forum pojawi sie na dniach, bedzie mozna przegladac jego strony ale nie bedzie oczywiscie mozliwosci pisania.
pozdrawiam
opd na forum
Witam wszystkich :!
Ej to moim zdaniem za duzo ma pierdolek nie moge sie polapac narazie co jest grane nie wiem czy ten post wogole wejdzie tam gzie trzeba moim zdaniem forum powinno byc klarowne a nie takie pogmatwane pozdr
Ej to moim zdaniem za duzo ma pierdolek nie moge sie polapac narazie co jest grane nie wiem czy ten post wogole wejdzie tam gzie trzeba moim zdaniem forum powinno byc klarowne a nie takie pogmatwane pozdr
Re: opd na forum
Spoko nie jest zle. Pozdrawiam :-)
[quote="8!k3r"]Witam wszystkich :!
Ej to moim zdaniem za duzo ma pierdolek nie moge sie polapac narazie co jest grane nie wiem czy ten post wogole wejdzie tam gzie trzeba moim zdaniem forum powinno byc klarowne a nie takie pogmatwane pozdr[/quote]
[quote="8!k3r"]Witam wszystkich :!
Ej to moim zdaniem za duzo ma pierdolek nie moge sie polapac narazie co jest grane nie wiem czy ten post wogole wejdzie tam gzie trzeba moim zdaniem forum powinno byc klarowne a nie takie pogmatwane pozdr[/quote]
Szkoda, że nie ma widoku, jak w starym forum -> wszystko razem.
Usuneliście wszystkich użytkowników, bardzo gratuluje.
Zamiast uniemożliwić dodawania plików graficznych do podpisu, zabraniacie tego w regulaminie - też jakaś dziwna kolej rzeczy.
Nie podoba mi się!
Aha, no i to kochane phpBB. Teraz to forum wygląda jak 90% innych.
Usuneliście wszystkich użytkowników, bardzo gratuluje.
Zamiast uniemożliwić dodawania plików graficznych do podpisu, zabraniacie tego w regulaminie - też jakaś dziwna kolej rzeczy.
Nie podoba mi się!
Aha, no i to kochane phpBB. Teraz to forum wygląda jak 90% innych.
Jak już to lepiej by wyglądała standardowa skóra z phpbb a nie wasza w kolorach żygowin o poranku... btw podpisów wogóle używać nie można bo pisze że za długi :|
bbcodów nie ma i linki pewnie nie będą wychodziły [url]http://www.rowery.deska.pl[/url] - test
bosz kapaaa
bbcodów nie ma i linki pewnie nie będą wychodziły [url]http://www.rowery.deska.pl[/url] - test
bosz kapaaa
bbcode pewnie sie wlaczy z paroma opcjami a linki wchodza i nie trzeba ich dawac w znaczniki [url] www.dh-zone.com opla
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Eeee
Jak to nie da sie polapac....... w koncu sie da !!!!!!!!!!!!! i jest coool tak jak na innych forach na ktorych przebywalem :P
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
Narazie ciezko jest mi wszystko opanowac, duzo ikonek, duzo wszystkiego, stare forum bylo prostsze ale nie mowie ze to jest zle ! Poprostu inne ! I mysle ze jak ktos nowy trafi na to forum to bedzie mu sie podobac :) ale zobaczymy co czas przyniesie pewnie sie przyzwyczje ....
Pozdrowki :)
Pozdrowki :)
----=== CKR team ===----