on ma rure nie odkrecana, trzeba ja wybijac, to jest nowsza wersja.
Odkrecane sterowki byly w jeszcze starszych bamach.
Z1 Bam 99 rok,
Ziomel pisze:Ale musi byc pozadnie, takze rura musi byc z marzocchi.
e tam od rst tez bedzie dobra albo czegos innego a gregorio pewnie ci sypnie niezla cene , zreszta rob jak chcesz....
koles w kulki sobie polecial - oby mniej takich bylo ( kiedys sterowki byly jak to napisales asymetryczny z reguly w amorkach na 1" ale to bylo daaaawno temu ;] i nie zawsze )
www.mm-foto.pl
hmm... przede wszystkim to Cie oszukal:)
co do wymiany rury sterowej to jasne, istnieje taka mozliwosc, sam tak robilem, jednak istnieje takie pytanie: czy oby korona nie jest cofnieta:/ zaleznie od tego od czego rura sie skrzywila, ulegla zniszczeniu, ja uderzylem w drzewo i tez mialem wygieta rure, wymienilem i myslalem ze wszystko bedzie elegancko, jednak po wsadzeniu amora z nowa rura zobaczylem ze to prawie nic nie dalo bo amor mial cofnieta korone, nie wiem jak to fachowo sie nazywa
no wiec dlatego radzilbym sie dowiedziec od czego to sie stalo, moze trzeba tylko rure wymienic w takim przypadku mow do niego zeby oddal Ci hajs za to bo w koncu oszukal Cie
pozdrawiam
co do wymiany rury sterowej to jasne, istnieje taka mozliwosc, sam tak robilem, jednak istnieje takie pytanie: czy oby korona nie jest cofnieta:/ zaleznie od tego od czego rura sie skrzywila, ulegla zniszczeniu, ja uderzylem w drzewo i tez mialem wygieta rure, wymienilem i myslalem ze wszystko bedzie elegancko, jednak po wsadzeniu amora z nowa rura zobaczylem ze to prawie nic nie dalo bo amor mial cofnieta korone, nie wiem jak to fachowo sie nazywa
no wiec dlatego radzilbym sie dowiedziec od czego to sie stalo, moze trzeba tylko rure wymienic w takim przypadku mow do niego zeby oddal Ci hajs za to bo w koncu oszukal Cie
pozdrawiam
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)