Witam wszyskich !!
od pewnego czasu robie filmik rowerowy swojego teamu SKTC no w sumie ma jakies 40 minut i na koniec zostało mi dodanie tego co jest najlepsze <ale tylko jak sie na to patrzy> a mianowicie CRASHÓW no i potrzebuje fakiejś ostrzejszej muzy na koniec żeby to spasiło a limit moich fajnych mp3 skonczył.
Dlatego prosze was jak macie cos fajnego przeslijcie mi na maila bender666@interia.pl
albo podajcie linki do tych mp3
albo podajcie nazwy utworów a ja sobie na kazzie poczaje !!
Za odpowiedzi z góry dziękuje !!
chcesz byc oryginalny ? to nie wal tam kurna ciezkiego metalu i tego podobyhch! w 90% takich filmow leci to w podkladzie....ale sądząc po twojwj xywie to nic z tego :)
ogladałam ostatnio jakiś film z dh i pod kniec były ujęcia w zwolnionym tęzpie i pyścili Alicje Keyes... hehe fajnie to wyglądało.... chyba że tez sobie daj jakis wolny kawałek spowolnij filmik pod koniec , a jak to jeszcze bedzie do CRUSHÓW to też bedzie fajnie. No takie jest moje zdanie :)
noo stary
drowning pool - bodies
slipknot- wait & bleed
staind- for you itp....
Mudvayne-Not Falling to jest dobre ;)
korn- right now
Mama's & Papa's - If You're Goin To San Francisco
The Rolling Stones- Start Me Up
Byle nie zadne mocne brzmienie bo stanowczo za duzo tego w filmach rowerowych... Na mnie zajebiste wrazenie robi podklad hip-hopowy podczas przejazdów Lenosky'ego w NWD4... Zajebiscie jest czasem "zwolnic tempro" filmu jakims wolnym kawałkiem..
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
Kurwa. Pierdolenie bedzirza o grzninie. Jestes kurwa **** i nie rozumiesz metalu, a na pewno jego ekstremalnych odmian wiec po co ********** takie glupoty? Sam nie rozumiesz to nie znaczy, ze inni nie rozumieja. Sciera.
Zwal se konia kozaczku bo cisnienie ci skoczło. Nie moge juz powiedziec co mysle ? Nie podoba mi sie jak ktos drze jape próbujac zagłuszyc szarpanie strun gitary.. no i co z tego ?
Dajesz, zwyzywaj mnie jeszcze troche
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php