ogloszenia!!!!!!!
ogloszenia!!!!!!!
podobno niewolno dawac zadnych ogloszen,bo sa od razu kasowane,ale co innego moderatorzy!!!!!dlaczego tak jest????tak jak maxdamage,wystawia sobie bo ma jakeis karty do kompa do sprzedania,a jak ktos wystawil zeby poaptrzyli sobie bo ma pare zeczy do sprzedania to odrazu zablokowal!!!!to albo wszyscy albo nikt....
-
- Kontakt:
Qrwa wiedzialem, a zobacz moze na cene i opis...
To nie jest komercyjne ogloszenie, mam mozliwosc dorwania bardzo bardzo tanio graf, wiec chce sie tym podzielic z innymi i zamiast zarabiac kupic ich wiecej zeby wyszly jeszce taniej, proste?
TO raczej oferta przyslugi niz ogloszenie...
To nie jest komercyjne ogloszenie, mam mozliwosc dorwania bardzo bardzo tanio graf, wiec chce sie tym podzielic z innymi i zamiast zarabiac kupic ich wiecej zeby wyszly jeszce taniej, proste?
TO raczej oferta przyslugi niz ogloszenie...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Tia tylko przysluge od komercji rozni zarobek.
Jak ktos tu wlepia typowo komercyjna strone i sie z nia reklamuje to out, a jak ja chce kupic grafy z chlopakami stad zeby taniej jedna wyszla NIE ZARABIAJAC , to to nie ma z tym nic wspolnego.
Tyle
Jak ktos tu wlepia typowo komercyjna strone i sie z nia reklamuje to out, a jak ja chce kupic grafy z chlopakami stad zeby taniej jedna wyszla NIE ZARABIAJAC , to to nie ma z tym nic wspolnego.
Tyle
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... ht=#359790
mysle, ze mozna wkleic linka :) jak by cos nie pasowało to niech Mod usunie moj post :]
mysle, ze mozna wkleic linka :) jak by cos nie pasowało to niech Mod usunie moj post :]
http://losmikelos.pinkbike.com/album/Riding/
-
- Kontakt: