2 x 24" i superliga
2 x 24" i superliga
Panowie i panie...
mam pytanie. Czy ktoś startował w tym roku na kołach 24" w superlidze ? jezeli tak to jak sie wam na tym ścigało ? Mysle zeby wsadzić 2 x24" do KOny Cowan (narazie mam 26x24) i nie wiem czy poza streetem daloby rade jezdzic na tym np w dh,4x,dirt(tutaj wiem ze da rade,ale na wiekszych hopach tez wymieka)
mam pytanie. Czy ktoś startował w tym roku na kołach 24" w superlidze ? jezeli tak to jak sie wam na tym ścigało ? Mysle zeby wsadzić 2 x24" do KOny Cowan (narazie mam 26x24) i nie wiem czy poza streetem daloby rade jezdzic na tym np w dh,4x,dirt(tutaj wiem ze da rade,ale na wiekszych hopach tez wymieka)
now iesz jak masz 24' to jest na pewno mniejsza masa, mniejsze opory toczenia, moze uda ci sie szybciej rozpedziecZ(ale to są na prawde minimalne róznice) 24' przy niedolocie jest ciezej popsuc. ale w momentach depniecia, gdzie chcesz przyspieszyc to lepiej ie sprawdzi 26'.wśród prosow nie widzxialem jeszcze 24' na torze do 4x.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
24 scigajace sie z 26 w polsce moze i dasz rade bydz blisko czolwoki chodz poziom z roku na rok raczej wzrasta...i bedziesz coraz dalej....tak mi sie wydaje chodz czolowka caly czas ta sama(prawie)
nikt za granica nie sciga sei na 24 z 26 (oczywiscie jest to tez spowodowane tym ze tam maja zawody w kazdej katygorii) wnioski sam wyciagni czy warto...
do zobaczenia na jakis zawodach:D
nikt za granica nie sciga sei na 24 z 26 (oczywiscie jest to tez spowodowane tym ze tam maja zawody w kazdej katygorii) wnioski sam wyciagni czy warto...
do zobaczenia na jakis zawodach:D
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]