himan - e tam jazda na gumie, sam nigdy sie tego nie nauczylem (chociaz prawie nie probowalem), trik z dupy nieco :]
bunnyhop to podstawa, jak bedziesz robil dobrego to duzo sie otwiera mozliwosci. do tego manual. to na poczatek wystarczy :D
po prostu jazda i kontrola roweru. stanie w miejscu. Wskakiwanie przodem a pozniej tyłem na murki. zeskoki z murków na tył, bunny, manual i wheeli. kontrola roweru.
haha ja znam evera :P to ejst taki dunecki z mojego miasta on jezdzi na jkiejs gównianej ramie GTIX i mówi ze to rama do trialu:P a bunny hopa to ona na 15cm robi
hamuj wtedy kiedy musisz , a nie wtedy kiedy WYDAJE CI SIE ze ejdziesz za szybko ;]
ej jak chcecie to walcie na priv to wam wysle filmik ktory nigdy nie byl na jego blogu i jest na nim poakzane jak ever robi side hopa 360:D rozpierdala mnie to bo to nie jest side hop w ogogle ale on to tak nazywa:d
hamuj wtedy kiedy musisz , a nie wtedy kiedy WYDAJE CI SIE ze ejdziesz za szybko ;]
Chyba wszytko już jest napisane :) Podstawa to bh....potem abu, fakie, fufanu no i tricki z obrotami...jeżeli ktoś zaczyna kompletnie od zera to stanie w miejscu, rownowaga itepe...
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8