Projekt C-M ?? NS.
ha jestem genialny.... ale to tylko moj pomysl paczcie..
suburban to ramka streetoowa a jej nazwa znaczy mniej więcej<podmiejska>!
streetlegal to hartkorowa streetówka na ulice <legalny ulicznik?>
a core metropolis to wg mnie <jadro metropoli> czyli wg mnie najbardziej hardkorowa streetówa :D niezle co?? ale to tylko moje domysly :D a co do moich tlumaczen sa one troche przyblizone:P
niewiem moze bedzie tylko na 24" i tak chardkorowy ze sie w pale nie miesci??
niewiem czas pokaże...
suburban to ramka streetoowa a jej nazwa znaczy mniej więcej<podmiejska>!
streetlegal to hartkorowa streetówka na ulice <legalny ulicznik?>
a core metropolis to wg mnie <jadro metropoli> czyli wg mnie najbardziej hardkorowa streetówa :D niezle co?? ale to tylko moje domysly :D a co do moich tlumaczen sa one troche przyblizone:P
niewiem moze bedzie tylko na 24" i tak chardkorowy ze sie w pale nie miesci??
niewiem czas pokaże...
-
- Kontakt:
SzyszeQ => nie wiem, ale swego czasu Dzikus wspolpracowal z nimi przy projektach fulla. Nic z tego wtedy nie wyszlo, ale moze jednak? W kazdym razie swiadczy to o tym, ze NS byl - i moze jest - tym polem zainteresowany. Jednak w ich wykonaniu widzialbym jedynie cos w stylu BMW - zdecydowanie stal. No i punkt obrotu wahacza pokrywajacy sie z osia supportu (+ poziome haki = single speed). Taki fullik moim zdaniem sprzedawalby sie co najmniej bardzo dobrze - to chyba najwieksza rowerowa nisza w Europie... Sam bym chetnie cos takiego sprzedawal ;)
JimSTW => wydaje mi sie, ze obecne trendy sa obecnie mocno zwiazane z takimi pierwiastkami, jak Fe, C, Cr, Mo ;) Baaaardzo watpie, zeby wypuscili cos z alu... ale kto wie?
Pozyjemy, zobaczymy ;) Okaze sie juz niedlugo.
JimSTW => wydaje mi sie, ze obecne trendy sa obecnie mocno zwiazane z takimi pierwiastkami, jak Fe, C, Cr, Mo ;) Baaaardzo watpie, zeby wypuscili cos z alu... ale kto wie?
Pozyjemy, zobaczymy ;) Okaze sie juz niedlugo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: