WARSZAWA SKLEPY PILNE !!!!
-
- Kontakt:
WARSZAWA SKLEPY PILNE !!!!
Cześć,
problem mam następujący : szukam czarnych szprych o długosci 232mm lub 234mm. U mnie w mieście nigdzie nie ma, a jutro bede w warszawie. Zna ktoś adres jakiegoś sklepu, gdzie moge dostać takie szprychy ??
Bardzo prosze o odpowiedź, jest to pilne.. przez jeb*** szprychy nie moge na roweerzze jezdzic i to chyba jedyna szansa zeby dostac je przed marcem-kwietniem..
problem mam następujący : szukam czarnych szprych o długosci 232mm lub 234mm. U mnie w mieście nigdzie nie ma, a jutro bede w warszawie. Zna ktoś adres jakiegoś sklepu, gdzie moge dostać takie szprychy ??
Bardzo prosze o odpowiedź, jest to pilne.. przez jeb*** szprychy nie moge na roweerzze jezdzic i to chyba jedyna szansa zeby dostac je przed marcem-kwietniem..
poszukaj kiedys na jakiejs www widzialem ladny spis sklepow w polsce i tam byla calkiem spora lista sklepow w wawie (adresy i telefony) wiec powrw podzwon i sie dowiedz czy gdzies maja
zaoszczedzi ci to czasu i nie bedziesz szukal po sklepach tylko pojedziesz
tam gdzie maja (o ile gdzies beda miec)
zaoszczedzi ci to czasu i nie bedziesz szukal po sklepach tylko pojedziesz
tam gdzie maja (o ile gdzies beda miec)
20 inches isn't a crime
-
- Kontakt:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... ght=sklepy tu masz w Wawie
A gdzies dzisiaj pisałem o sklepach internetowyc było moze ze 40 stron poszukaj sobie
A gdzies dzisiaj pisałem o sklepach internetowyc było moze ze 40 stron poszukaj sobie