Uwaga !! poczta polska w TVN

konastab
Kontakt:

Post autor: konastab »

Ogladalem program, caly.... skurwisyny ze tak sie brzydko wyraze... Nie kozystam czesto z uslug poczty polskiej ale po tym dokumencie raczej juz wogule nie bede. Jak bede cos kupowal przez neta to kurier, wtedy ma sie wieksza pewnosc ze nie otworzy paczki albo co juz jest wogule skurwysynstwem i kurestwem zapieprzy. Chcociaz tak do konca nie wiadomo jak to jest z kurierami... :/

Tylko zeby do mnie doszla ramka szczesliwie i calo i juz nic od nich nie chce!

A zadziwiajace jest dla mnie ze nigdy jakos rachunki za telefon, gaz, prad, wezwania do sadu, do wku - nigdy jakos ta poczta nie ginie, zawsze dochodzi na miejsce.
Fukai
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

konastab...A zadziwiajace jest dla mnie ze nigdy jakos rachunki za telefon, gaz, prad, wezwania do sadu, do wku - nigdy jakos ta poczta nie ginie, zawsze dochodzi na miejsce

DOKłADNIE:D
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

wookie85 pisze:JLO jestes dziewczyna ? ;]
dobre pytanie lol pierwsze jakie mi się nasunęło po zaobaczeniu autora tematu hehe ;p
http://dhcyc.pinkbike.com
luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

konastab a jaki oni mieliby miec zysk z tego ze komus rachunek podwina? wszyscy rzeczy wartosciowe mozna sprzedac, a rachunki? nie bardzo... od lat wiadomo, ze ludzie na swiecie sa pazerni na pieniadze, a nie na makulature
luk4szm
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

eee juz sie boje wysyłać moją ramke i amorka pocztą!! chyba wyśle kurierem!
matejGK
Kontakt:

Post autor: matejGK »

korki Po obejrzeniu materiału z tej stronki zaczęłem się "lekko" niepokoić o wysyłane i odbierane przeze mnie paczki
http://www.pinkbike.com/photo/8281895/
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

No juz pedza ci rame ukrasc...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ODPOWIEDZ