APEL! Nie bluzgaj - ważne!
No wszyscy to napewno nie.
Często jest tak,że jeden patrzy na drugiegio i tak się zaczyna "zabawa".
To jest jak walka z wiatrakami.
Nie żebym kogoś bronił albo tłumaczył.
Ja miałem kiedyś gościa co mi się wpierdzielał na innym forum.Kurde- po tym co pisał to odrazu wiedziałem ile może mieć lat...ale mnie wku....
Siedziałem na tamtym forum kilka godzin...juz mi się nie chciało,ale znalazłem jego nr.kom. i przedzwoniłem...ha...wtedy to ja miałem zwały...nie bedę pisał ile dzieciak miał lat,ale mało się nie posrał,bo miasto też podał wcześniej...przepraszał mnie tak,że mi sie go żal zrobiło.
Bacha-zapodaj kiedyś ciekawy temat,nawet na Offtopic-u,a ludzie z czasem zapomną.
Zresztą...ja tutaj siedze dla siebie,duzo ludu jest spoko i z czasem kazdy dochodzi do wniosku,że warto tu wracać....eeech....jaka poezja.
Jeszcze jedno-jak bym sie przejmował forum,to w realu bym chyba nie przeżył...a jak wyskocze na rowerek to o WSZYSTKIM zapominam.
Pozdro
Często jest tak,że jeden patrzy na drugiegio i tak się zaczyna "zabawa".
To jest jak walka z wiatrakami.
Nie żebym kogoś bronił albo tłumaczył.
Ja miałem kiedyś gościa co mi się wpierdzielał na innym forum.Kurde- po tym co pisał to odrazu wiedziałem ile może mieć lat...ale mnie wku....
Siedziałem na tamtym forum kilka godzin...juz mi się nie chciało,ale znalazłem jego nr.kom. i przedzwoniłem...ha...wtedy to ja miałem zwały...nie bedę pisał ile dzieciak miał lat,ale mało się nie posrał,bo miasto też podał wcześniej...przepraszał mnie tak,że mi sie go żal zrobiło.
Bacha-zapodaj kiedyś ciekawy temat,nawet na Offtopic-u,a ludzie z czasem zapomną.
Zresztą...ja tutaj siedze dla siebie,duzo ludu jest spoko i z czasem kazdy dochodzi do wniosku,że warto tu wracać....eeech....jaka poezja.
Jeszcze jedno-jak bym sie przejmował forum,to w realu bym chyba nie przeżył...a jak wyskocze na rowerek to o WSZYSTKIM zapominam.
Pozdro
ehh wg mnie najpierw powinniscie sie wziaść za zbaczanie z tematu potem za jakość słów sami widzicie wy tu szrajben o qlturce a tu juz wojna niemalze...
proponuje zaostrzyc zasady na forum i to bardzo .. na początek bany nie za jakies pojedyncze "wypskniecie" ale za całą serie takich bluzgów ... potem sklasyfikowac co wulgarne co nie bo np penis czy dupa do wulgaryzmy?? no to mniejsza z tym.. ale wg mnie wazniejsze jest utrzymywanie spujności wypowiedzi uzytkowników na forum ... jak temat jest o jezdzie na rowerq a inni piszą o tym jak inni piszą no to spoko<maslo maslane:D>
jak bym był opem zrobilbym tu pozadek :D
proponuje zaostrzyc zasady na forum i to bardzo .. na początek bany nie za jakies pojedyncze "wypskniecie" ale za całą serie takich bluzgów ... potem sklasyfikowac co wulgarne co nie bo np penis czy dupa do wulgaryzmy?? no to mniejsza z tym.. ale wg mnie wazniejsze jest utrzymywanie spujności wypowiedzi uzytkowników na forum ... jak temat jest o jezdzie na rowerq a inni piszą o tym jak inni piszą no to spoko<maslo maslane:D>
jak bym był opem zrobilbym tu pozadek :D
SzyszeQ
najlepszym wyjsciem byloby usuwanie wszystkich postow nie wnoszacych nic do tematu, a takich jest sporo i zdaje sobie sprawe, ze kazdy taki kiedys napisal, ale przeciez mozna sie powstrzymac. kasowane bylyby tez posty z bledem rzeczowym (jakbys byl opem to bys byl na ircu, nie forum) lecz tu sie pojawia problem, kto by robil za encyklopedie i mowil co dobre, a co zle?
wszystko tak naprawde sprowadza sie do ogromnej pracy i jest malo wykonalne...
najlepszym wyjsciem byloby usuwanie wszystkich postow nie wnoszacych nic do tematu, a takich jest sporo i zdaje sobie sprawe, ze kazdy taki kiedys napisal, ale przeciez mozna sie powstrzymac. kasowane bylyby tez posty z bledem rzeczowym (jakbys byl opem to bys byl na ircu, nie forum) lecz tu sie pojawia problem, kto by robil za encyklopedie i mowil co dobre, a co zle?
wszystko tak naprawde sprowadza sie do ogromnej pracy i jest malo wykonalne...
luk4szm
Nikom - popieram w 100% ... jednak trzeba wy kasować też bezsensowane tematy np. małolaci... czytając ten topic nie trudno złapać nerwa...A co do banów to myślę że sensowniejszy jest na host :) IP można zmienić lub ma się dynamiczne a host nie :P
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
Bez obrazy ale jesteś tak głupi, że język od buta zaczyna się siłować z tym w gębie, a włosów z głowy nie da się wyczesać spośród tych na nogach.:Dwujmichal pisze:to wyglada jak kolko wzajemniej adoracji
ja jestem zdecydowanie przeciw
niech kazdy pisze co mu w duszy gra
Nie chcę cię obrazić tylko pokazać na jakimś konkretnym przykładzie jak taka ideologia może działać. Wszystko będzie cacy dopóki ktoś Ciebie nie zjedzie.
Ktoś mądry kiedyś powiedział, że "moja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się wolność innego człowieka".
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
-
- Kontakt:
ja nie rozumiem dlaczego nie powinno się bluzgać na forum..przecież to nie jest szkoła,jak ktoś chce być kulturalny to niech nie bluzga a jak ktoś chce pobluzgać to niech sobie bluzga...wydaje mi się ze to jest sprawa osobista,mimo tego ze iini to czytają...a może ktoś się czuje oburzony że wszyscy piszą jakims grzecznym językiem !!
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
-
- Kontakt:
Moim zdaniem to moderatorzy i admini powinni wywalać na forum za bluzganie. To forum publiczne i nie każdy sobie tego życzy. Można też jak na innych forach, że za bluzganie (nie chodzi mi o raz czy dwa, ale non stop) po prost udawać bana na 2 tygodnie i tyle... Może to ludzi nauczy.
Prosiłbym wszystkich moderatorów, którzy to czytają, o poważne rozważenie tej propozycji.
Pozdrawiam :D
Prosiłbym wszystkich moderatorów, którzy to czytają, o poważne rozważenie tej propozycji.
Pozdrawiam :D
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
Brawoooo!! Wreszcie ktorys z zarzadajacych forum przekroczyl chyba ten magiczny wiek w ktorym mozna sie porozumiewac nie wtracajac co drugie slowo: "kur**" albo innych "chu***".
Popieram, popieram, popieram, przynajmniej za jakis czas bedzie mozna pokazac to forum swojej latorosli bez obawy ze sie nabawi przy tym (negatywnego) zrycia mozgu.
Jak sie komus niepodoba to na pewno znajdzie inne miejsce do bluzgania, pomyslcie jaki obraz biker'a powstaje jak sie czyta dh-zone? Ze to totalne oszolomy (te negatywne), chamy do kwadratu i gowniarze :/ A poniewaz za taka osobe sie nie uwazam a coraz czesciej przegladam forum, ciesze sie ze wprowadzona zostaje dyscyplina wsrod uzytkownikow - wyjdzie to wszystkim tylko na dobre.
Popieram, popieram, popieram, przynajmniej za jakis czas bedzie mozna pokazac to forum swojej latorosli bez obawy ze sie nabawi przy tym (negatywnego) zrycia mozgu.
Jak sie komus niepodoba to na pewno znajdzie inne miejsce do bluzgania, pomyslcie jaki obraz biker'a powstaje jak sie czyta dh-zone? Ze to totalne oszolomy (te negatywne), chamy do kwadratu i gowniarze :/ A poniewaz za taka osobe sie nie uwazam a coraz czesciej przegladam forum, ciesze sie ze wprowadzona zostaje dyscyplina wsrod uzytkownikow - wyjdzie to wszystkim tylko na dobre.
hardcore musi byc!