koszmar z dorado sc ukradziony w wawie!!
koszmar z dorado sc ukradziony w wawie!!
dnia 10.02.06 skradziono rower na goclawiu. byl to:
rama: koszmar czerwona
amor: dorado sc
korby: holzfeller jeden blat 2 rockringi
sztyca: accent
hample: 2x grimeca sys 12 tarcze 8'(czarne)
kola:
-tyl:supra mt 24 cale piasta deore 525 opona tioga factory dh2.35
-przod:dm 24 26 cali piasta ns roller opona kenda kinetx
kierownica bad mama,mostek supermoto
wszystkich ktorzy maja jakiekolwiek informacje prosze o telefon na
num 606392617!! gg6736503
!!za odnalezienie przewidziana nagroda!!
rama: koszmar czerwona
amor: dorado sc
korby: holzfeller jeden blat 2 rockringi
sztyca: accent
hample: 2x grimeca sys 12 tarcze 8'(czarne)
kola:
-tyl:supra mt 24 cale piasta deore 525 opona tioga factory dh2.35
-przod:dm 24 26 cali piasta ns roller opona kenda kinetx
kierownica bad mama,mostek supermoto
wszystkich ktorzy maja jakiekolwiek informacje prosze o telefon na
num 606392617!! gg6736503
!!za odnalezienie przewidziana nagroda!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dzis odebralem maila z informacja, ze go skradziono...
CzEMU warszawa? leca same dobre rowery ostatnio :/ moze to jakis gang? (no nei wiem hmmm moze to glupie, ale czemu nie)
jak tak dalej pojdzie, nie bedzie z kim jezdzic
rower jest charakterysyczny, wiec lateiwje bedzie znalezc taki... mysle, ze powinien sie znalezc
CzEMU warszawa? leca same dobre rowery ostatnio :/ moze to jakis gang? (no nei wiem hmmm moze to glupie, ale czemu nie)
jak tak dalej pojdzie, nie bedzie z kim jezdzic
rower jest charakterysyczny, wiec lateiwje bedzie znalezc taki... mysle, ze powinien sie znalezc
kurde :/
Negatywny bilans Warszawy od września
-P3+66VF
-Dragstar + Dirt Jumper
-Big Hit+Monster
-Koshmar+Dorado SC
Troszke zaczynam się obawiać :(
Mam Specialized'a a na tej liście są, aż 2 :( Może drechy chodzą do Ski teamu i oglądają rowery...
Negatywny bilans Warszawy od września
-P3+66VF
-Dragstar + Dirt Jumper
-Big Hit+Monster
-Koshmar+Dorado SC
Troszke zaczynam się obawiać :(
Mam Specialized'a a na tej liście są, aż 2 :( Może drechy chodzą do Ski teamu i oglądają rowery...
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Wybaczcie moje negatywne ale REALNE podejscie do sprawy, ale rower sie na 99% nie znajdzie. Ginely lepsze rowery, bardziej charakterystyczne i sie nie znajdowaly. Oczywiscie wiktor242 lacze sie z toba w bolu, jest mi przykro, wspolczuje i zycze powodzenia. Zastanawia mnie tylko prosta rzecz CZEMU WY QFA nie pilnujecie tych rowerow ?? Wiekszy % rowerow ginie tylko i wylacznie z waszego niedoparzenia badz wrecz glupoty. Co jak coale nie wyobrazam sobie trzymac roweru w piwnicy albo gdzies zostawiac ... Sa pojedyczne przypadki ze ktos komus ukradl rower zrzucajac go z niego badz grozac pobiciem tudziez smiercia...
Rower fajny, rzuca sie w oczy, ale watpie czy to cos pomoze... rns mial rzucajacego sie NS i sie nie znalazl, p3 tez byl rzucajacy sie w oczy i tez cisza, koles w lodzi mial pomalowanego artystycznie areografem ocatana fx fh + monstera i tez sie nie znalazl .... Na prozno szukac tych rowerow w Polsce...
Pozostaje albo zyc nadzieja (niestety zludna) albo skladac na nowy :(
Rower fajny, rzuca sie w oczy, ale watpie czy to cos pomoze... rns mial rzucajacego sie NS i sie nie znalazl, p3 tez byl rzucajacy sie w oczy i tez cisza, koles w lodzi mial pomalowanego artystycznie areografem ocatana fx fh + monstera i tez sie nie znalazl .... Na prozno szukac tych rowerow w Polsce...
Pozostaje albo zyc nadzieja (niestety zludna) albo skladac na nowy :(
n0 ridE n0 fUN
3,143k4r2 pisze:Zastanawia mnie tylko prosta rzecz CZEMU WY QFA nie pilnujecie tych rowerow ?? Wiekszy % rowerow ginie tylko i wylacznie z waszego niedoparzenia badz wrecz glupoty. Co jak coale nie wyobrazam sobie trzymac roweru w piwnicy albo gdzies zostawiac
Człowieku jestes modem wiec uzywaj głowy do myślenia a nie jako osłony dla szyi. Jezeli ktoś ma 2 pokojowe mieszkanie i mieszka z rodzicami i np 2ką rodzeństwa to NIE MA KURWA ***** WE WSI zeby jeszcze do domu upchał rower.
Wiec człowieku daruj sobie komentarze w stylu "jestes głupi bo trzymasz go w piwnicy". Ja tez kurwa trzymam rower w piwnicy, bo nie mam mozliwości trzymać gdzies indziej, kilku moich kumpli tak samo. I nie są kurwa QFA GŁUPI tylko nie mają miejsca w domu.
=============================================
Kraków patrzy !!! :)
hmm a ten Drag+DJ co z piwnicy z ginal to przypadkiem nie byl tez z Goclawia? jak tak to cos dziwnego (moze okoliczni zlodzieje przycieli gdzie rowery trzymacie?)
no nic bede patrzyl bo rower rzuca sie w oczy
--
btw: Filip ja w domu tez nadmiaru miejsca nie mam ale wole miec rower
w domu i troszke ciasniej w jednym pokoju jak go stracic - biorac pod
uwage ze w mojej okolicy (osiedlu) rower w piwnicy nie postal by 3 dni
w ogole w wawie to na kazdym osiedlu sie znajdzie jakas meda albo i kilka
ktorzy przytna ze ktos ma rower w piwnicy i predzej czy pozniej wsiaknie :(
no nic bede patrzyl bo rower rzuca sie w oczy
--
btw: Filip ja w domu tez nadmiaru miejsca nie mam ale wole miec rower
w domu i troszke ciasniej w jednym pokoju jak go stracic - biorac pod
uwage ze w mojej okolicy (osiedlu) rower w piwnicy nie postal by 3 dni
w ogole w wawie to na kazdym osiedlu sie znajdzie jakas meda albo i kilka
ktorzy przytna ze ktos ma rower w piwnicy i predzej czy pozniej wsiaknie :(
20 inches isn't a crime
motomysz chlopie po:
1 nie tym tonem bo wodki z toba nie pilem
2 wyluzuj
3 nie pisalem do niego ze jest glupi, zwracam sie do ogolu
4 wyluzuj
5 istnieje szereg innych mozliwosci zeby trzymac rower w domu nawet jesli ma sie male mieszkanie, mozna go np powiesic na hakach na scianie
6 wyluzuj
7 JA OSOBISCIE NIE WYOBRAZAM SOBIE TRZYMAC ROWERU GDZIE INDZIEJ ANIZELI W DOMU, to jest moje zdanie i tyle, to ze inni nie maja takich mozliwosci to juz nie moja wina
8 wyluzuj
9 Stalo sie i tyle pozostaje tylko sie rozgladac ...
10 wyluzuj i daruj sobie takie texty
1 nie tym tonem bo wodki z toba nie pilem
2 wyluzuj
3 nie pisalem do niego ze jest glupi, zwracam sie do ogolu
4 wyluzuj
5 istnieje szereg innych mozliwosci zeby trzymac rower w domu nawet jesli ma sie male mieszkanie, mozna go np powiesic na hakach na scianie
6 wyluzuj
7 JA OSOBISCIE NIE WYOBRAZAM SOBIE TRZYMAC ROWERU GDZIE INDZIEJ ANIZELI W DOMU, to jest moje zdanie i tyle, to ze inni nie maja takich mozliwosci to juz nie moja wina
8 wyluzuj
9 Stalo sie i tyle pozostaje tylko sie rozgladac ...
10 wyluzuj i daruj sobie takie texty
n0 ridE n0 fUN