zle zastosowanie rowerkow;>
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A niech sobie pisze co mu się podobie, to jego sprawa,a el to nie znaczy że jakiś zapyziały gówniaz musi go objeżdzać za to.
KID masz prawo wyrażać swoje opinie ale nie musisz nikogo do nich przekonywać. A po za tym jak chcesz odeniać jego fotki to na Pinkbiku możesz to uczynić a nie na forum.
A jeszcze: Co jest złego w zastosowaniu jego rowerka? Możesz mi wytłumaczyć. Kumpel miał A-zona 130mm soku, z1 fr 130mm skoku, korbe 42z, siodło bmx i kręcił barspiny i napierdalał w streecie.
KID masz prawo wyrażać swoje opinie ale nie musisz nikogo do nich przekonywać. A po za tym jak chcesz odeniać jego fotki to na Pinkbiku możesz to uczynić a nie na forum.
A jeszcze: Co jest złego w zastosowaniu jego rowerka? Możesz mi wytłumaczyć. Kumpel miał A-zona 130mm soku, z1 fr 130mm skoku, korbe 42z, siodło bmx i kręcił barspiny i napierdalał w streecie.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
ale kid doczepił się do samej jazdy tego gościa. To że napisałem że ten murek ma 140 jest faktycznie trochę śmiesze, jakby sie wstydził że skacze z mniejszej wysokości skoro na forum super hiper frirajdowacy latają z murków po 2 m. Ale może być to zrozumiałem skoro są tak śmieszni ludzie, którzy będą to krytykować. Może chłpoak dopiero zaczyna bawić sie w street urban czy coś tam innego i co z tego że skacze z mniejszych murków. Lubi to, takie skoki dają mu przyjemność poczucie jakieś adrenaliny etc. to bardzo dobrze, nie ma tu nic do krytykowania.
Bo w porównaniu do np. super T pan Kid gówno zrobi. Każdy mierzy się wg własnej miary.
Bo w porównaniu do np. super T pan Kid gówno zrobi. Każdy mierzy się wg własnej miary.
http://mawet.pinkbike.com/album/2010/
MadCow pisze:Byla taka reklama w ktorej byl bardzo zyciowy tekst
"zazdrosc straszna rzecz"...
A jak kondzik cie pojechal to dales jego foto jako wzor idealu czy jak? Jak chcesz mu powiedziec ze go kochasz, ze jest twoim guru, ze chcesz mu stopy wylizac to napisz wprost.
Jak gosciowi zazdroscisz roweru to tez od razu napisz.
hehehe... gamoniu, prosze cie. wiem,ze moglo tak to wygladac. ale akurat po mimo tego,ze kondzik wyjechal z japa na mnie, to jego zdjecie jest git,na tle innych...
a ze ty wsciekla krowo,zle interpretujesz rzeczywistosc to twoja sprawa.
nie wiem co to zazdrosc szczegolnie w tym przypadku,gdy rowerek mam w porzadku,abstrachujac od tego,ze aktualnie nie jezdze na nim bo zrobilem sobie przerwe na rzecz innego sportu,na rowerek wroce pozniej...
cisnienie lapie prawie wiekszosc z was,bo tyle osob nic soba nie reprezentuje,a ze wolny kraj to ja wiem,dlatego mowie co mysle;) i dobrze mi z tym;>
thugrider@wp.pl
no w sumie racja,ale jest jeszcze spojrzenie obiektywne... sam kiedys nic nie umialem... i jakos tym sie nie przejmowalem,ale znow nie uwazalem,ze kogokolwiek to obchodzi... a osoby,ktore wstawiaja swoje zdjecia na pinka to chyba 90% z nich to jakies powazne komplexy maja...Mawet pisze:Bo w porównaniu do np. super T pan Kid gówno zrobi. Każdy mierzy się wg własnej miary.
;] hah... ale taki juz jest swiat.
pozdr.
thugrider@wp.pl
zle zastosowanie? pokurwilo cie czlowieku czy jak? :D rotfl
zeby riderowi nie mozna bylo nic zarzucic to powinien na poczatku jezdzic na markecie, ale jak tylko nauczy sie manuala to odrazu zmienic na streetowke, dalej jak skoczy pierwszego dropa to natychmiast niech kupuje frke (bron Boze fulla jesli murek nie ma powyzej 183.23cm!) ale tu psikus, straszne, po dropie ktory skoczyl jest zjazd z KORZENIAMI (o_O) to natychmiast musi kupic rower stricte downhillowy nieprawdaz? inaczej bedzie zle zastosowanie i beda mu jezdzic na dh-zonie xD
i w ogole to jakie jest 'dobre' zastosownie rowerkow? jezeli russ morrel skacze wielkie gapy po 30 stop na hardtailu, to simmons jest ******* pozerem bo lata takie same rzeczy ale na fullu? no bo w sumie skoro mozna skakac to na hardtailu to simmonsowi full niepotrzebny huh?
wracajac do rzeczywistosci nie twierdze ze kolo nie moglby tego co robi robic na hardtailu z korzyscia dla siebie samego, niemniej jezeli sprawia mu to przyjemnosc i moze sobie pozwolic na taki rower to niech mi ktos poda jeden jedyny powod dla ktorego nie mialby tego robic? abstrahujac od jego wlasnych korzysci czyli techniki ofc bo to juz jego problem
a co do wysokosci - no przesadzil bo to maledwo ponad kolo, ale czy zrobil to specjalnie czy po prostu zle ocenil wysokosc - tego sie nie dowiemy
ja jednak obstaje przy tym drugim, jak zajmowalem sie lataniem z podobnych rzeczy i moje doswiadczenie bylo znikome, tez niejednokrotnie bylem przekonany ze z jakiejs glupiej 50cm muldy sie z metr albo i poltora wybijam itd
czlowiek istota omylna, czy to powod zeby robic nowy temat?
zeby riderowi nie mozna bylo nic zarzucic to powinien na poczatku jezdzic na markecie, ale jak tylko nauczy sie manuala to odrazu zmienic na streetowke, dalej jak skoczy pierwszego dropa to natychmiast niech kupuje frke (bron Boze fulla jesli murek nie ma powyzej 183.23cm!) ale tu psikus, straszne, po dropie ktory skoczyl jest zjazd z KORZENIAMI (o_O) to natychmiast musi kupic rower stricte downhillowy nieprawdaz? inaczej bedzie zle zastosowanie i beda mu jezdzic na dh-zonie xD
i w ogole to jakie jest 'dobre' zastosownie rowerkow? jezeli russ morrel skacze wielkie gapy po 30 stop na hardtailu, to simmons jest ******* pozerem bo lata takie same rzeczy ale na fullu? no bo w sumie skoro mozna skakac to na hardtailu to simmonsowi full niepotrzebny huh?
wracajac do rzeczywistosci nie twierdze ze kolo nie moglby tego co robi robic na hardtailu z korzyscia dla siebie samego, niemniej jezeli sprawia mu to przyjemnosc i moze sobie pozwolic na taki rower to niech mi ktos poda jeden jedyny powod dla ktorego nie mialby tego robic? abstrahujac od jego wlasnych korzysci czyli techniki ofc bo to juz jego problem
a co do wysokosci - no przesadzil bo to maledwo ponad kolo, ale czy zrobil to specjalnie czy po prostu zle ocenil wysokosc - tego sie nie dowiemy
ja jednak obstaje przy tym drugim, jak zajmowalem sie lataniem z podobnych rzeczy i moje doswiadczenie bylo znikome, tez niejednokrotnie bylem przekonany ze z jakiejs glupiej 50cm muldy sie z metr albo i poltora wybijam itd
czlowiek istota omylna, czy to powod zeby robic nowy temat?
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
rozumiem Kid, ze jestes wyrocznia jesli chodzi co kto ma robic, na czym jezdzic, czy sie lansowac czy nie itd :) to milo, ze tak myslisz... ale szczerze to co za roznica czy bedzie na tym fullu skakal z 10m czy kraweznika? jak mu sie podoba to niech to robi. ze pisze 1,4m? no to kazdy z nas widzi, ze tyle tam nie ma i co w zwiazku z tym? to nalezy go zjechac? nie wydaje mi sie :)
pozowanie przy rowerach? hmm, jak lubi to niech to robi. malo osob pozuje przy swojej furze, domu, dzieciach, rodzinie czy czymkolwiek innym?
rozumiem jakby ci przeszkadzalo, ze slabo jezdzisz, masz fajny rower a doopa z ciebie jako rider... ale czemu przeszkadza ci to u innych?
pozowanie przy rowerach? hmm, jak lubi to niech to robi. malo osob pozuje przy swojej furze, domu, dzieciach, rodzinie czy czymkolwiek innym?
rozumiem jakby ci przeszkadzalo, ze slabo jezdzisz, masz fajny rower a doopa z ciebie jako rider... ale czemu przeszkadza ci to u innych?
LinksFR aj tam,za bardzo sie wczules w temat, ale naprawde przyznaje ci racje,bo sam tak samo twierdze;) tylko w sumie nie o to chodzi w tym topicu... choc niby jego nazwa na to wskazuje;] hehe... dobre:D
wiesz, po prostu lapie mnie smiech jak widze znikomy poziom u riderow z dooobrymi rowerkami;] i tylko o to mi chodzi... wiesz, bo nikt nikomu nie broni uczyc sie i czynic progres... tylko po co to od razu dawac na pinka... kogo to obchodzi...
ale pjona za twoja wypowiedz:)
wiesz, po prostu lapie mnie smiech jak widze znikomy poziom u riderow z dooobrymi rowerkami;] i tylko o to mi chodzi... wiesz, bo nikt nikomu nie broni uczyc sie i czynic progres... tylko po co to od razu dawac na pinka... kogo to obchodzi...
ale pjona za twoja wypowiedz:)
thugrider@wp.pl
oj gorniczku *******, wiem,ze pisze sie chodz, wiem nawet jak to sie odmienia... poszukaj troche wiecej moich bledow, dac ci jakies okularki? co? moze jednak? i nie mow do mnie dzieciaq,bo akurat dowod od jakiegos czasu mnie oddziela od tego terminu. ale wiedzialem,ze sie wpieprzysz w ten topic,bo sam jestes w podobnej sytuacji, nic nie umiesz na rowerq,ale za to masz zajebisty rower;] ajjjjtGÓRNIK pisze:pisze się tak: chodź :PKid pisze:choc na rower...
Kid , ile ty masz lat dzieciaku????Robisz z igły widły :/
Co cię obchodzi styl innych???
Pokaż swoje fotki, a nie jeździsz po innych!
co tam? hah...
thugrider@wp.pl
ja nie przyczepilem sie tylko do tego typa,tylko ogolnie do tego zjawiska... gornik ma taka sama sytuacje u siebie na pinku... moze z jedno zdjecie ma dobre...RyyS pisze:pozowanie przy rowerach? hmm, jak lubi to niech to robi. malo osob pozuje przy swojej furze, domu, dzieciach, rodzinie czy czymkolwiek innym?
to jest norma ,ja nie czepiam sie do jednostki... ;]
thugrider@wp.pl