koszmar z dorado sc ukradziony w wawie!!
to bylo tak:
rover zginal jaskowi juricwiczowi. zostal wyniesiony ze STRZEZONEGO bloku z piwnicy w nocy!!
3,143k4r2 mysle ze nie bylo jak go bardziej pilnowac bo spac z nim nie mogl, a przed blokiem jest kilku ochroniazy i w srodku tez!! ta piwnica byla dobrze pilnowana,ale co z tego??
jasiek pisal wczoraj z mojego profilu bo nie mial swojego dlatego przepraszam za jakies nie sprostowane rzeczy i dopoki nie zalozy swojego(bo troche jest roztrzesiony) bedzie pisal odemnie!! SZUKAJCIE KOSZALA!!
rover zginal jaskowi juricwiczowi. zostal wyniesiony ze STRZEZONEGO bloku z piwnicy w nocy!!
3,143k4r2 mysle ze nie bylo jak go bardziej pilnowac bo spac z nim nie mogl, a przed blokiem jest kilku ochroniazy i w srodku tez!! ta piwnica byla dobrze pilnowana,ale co z tego??
jasiek pisal wczoraj z mojego profilu bo nie mial swojego dlatego przepraszam za jakies nie sprostowane rzeczy i dopoki nie zalozy swojego(bo troche jest roztrzesiony) bedzie pisal odemnie!! SZUKAJCIE KOSZALA!!
http://www.pinkbike.com/photo/865327/ <-- rower
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
motomysz zdeczka sie nie zgodze z toba. otoz ja na przyklad mam 7,5 metra kwadratowego pokoj a spokojnie mieszcze tam rower. dla chcacego nic trudnego. Fakt trzeba porozkrecac go zawsze troszke i na meble uwazac, ale wole poswiecic te 30 minut przed i po wyjsciu na rower niz go trzymac po za moim pokojem. peace
osobiście znam jednego dresa który kradkia ale nic z tym niemoge zrobić bo kutafon jest anionimowy.. jak powiedział że czesci które ma są ****** to odmówilem kupna..pozatym prawie nowy all mountain II za 400zł no już mi zaczeło coś niepasować.. pozatym i tak niebyłem do niego przekonany bo miałem ten numer gg od takiego menela
MIESZKA W WROCŁAWIU I MA KUPE CZĘŚCI NA SPRZEDAŻ !
NAZYWA SIE PIOTR
JEGO NUMER GG : 3848708
MIESZKA WE WROCŁAWIU BARDZO BLISKO JAKIEGOŚ DUŻEGO PARKINGU I PKP.. ostrzegam was... bo on pyta sie jakie macie rowerki czy warto wpaść przyjedzie zajebie 2 rowery sprzeda i znowu.. niejest takich ludzi dużo w polsce.. więc zawsze prawdopodobieństwo że to może być on !
wiktor242 pogadaj sobie z tym kolesiem.. może akurat.. chcialbym żeby sie wam udało znaleść i mu morde sklepać
MIESZKA W WROCŁAWIU I MA KUPE CZĘŚCI NA SPRZEDAŻ !
NAZYWA SIE PIOTR
JEGO NUMER GG : 3848708
MIESZKA WE WROCŁAWIU BARDZO BLISKO JAKIEGOŚ DUŻEGO PARKINGU I PKP.. ostrzegam was... bo on pyta sie jakie macie rowerki czy warto wpaść przyjedzie zajebie 2 rowery sprzeda i znowu.. niejest takich ludzi dużo w polsce.. więc zawsze prawdopodobieństwo że to może być on !
wiktor242 pogadaj sobie z tym kolesiem.. może akurat.. chcialbym żeby sie wam udało znaleść i mu morde sklepać
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
gg:3119933
gg:3119933
-
- Kontakt: