hamulec RST
-
- Kontakt:
hamulec RST
witam! czy ktos wie... czym jest hamulec RST, jak działa i ogolnie czy ktos na tym jezdzil i moglby sie wypowiedziec? na naklejce pisze: RST DA bo moze bylo kilka modeli wiec piszę :)
to jest hamulec z klasą.. nic dodac nic ująć ! hamuje tak jakby go niebyło! klocki starczają na długo :) wygląda jak wyrwana klamka z budy dla psa ! ogólnie cena hamulca jest dobra.. bo wynosi jakieś 10zł no musałbym sie zastanowić nad tą poważną inwetstycją, moim skromnym zdaniem hamulce ze składaka hamujją w *** lepiej :) myśle że szkoda obciążać rower takim niebezpiecznym odpadkiem !
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
gg:3119933
gg:3119933
ciekawe czy ktos na tym z was jezdził ??
umiecie chyba tylko bajki opowiadac
moze juz nie pamietacie ale kiedys chłopaki w zjezdzie latali na rst dx i jakos nadal szczesliwie zyja
powiem tak mam 2 dx teraz mam załozonego jednego z tyłu i daje rade zreszta z przodu tez dawał rade przy tarczy 160mm
budowa prosta jak budowa cepa
dwa ruchome klocki i jak sie go wyreguluje ( na co trzeba poswiecic troche czasu i miec cierpliwosc) to bardzo ładnie hamuje napewno lepiej niz sh475 tektro IO
mozna porownac go do sh515 lub hmx2
mowa oczywiscie o wersi DX z tego co pamietam to da jest nowszy i ma dłuzsza dzwignie wprawiajaca klocki w ruch wiec powinien lepiej hamowac
umiecie chyba tylko bajki opowiadac
moze juz nie pamietacie ale kiedys chłopaki w zjezdzie latali na rst dx i jakos nadal szczesliwie zyja
powiem tak mam 2 dx teraz mam załozonego jednego z tyłu i daje rade zreszta z przodu tez dawał rade przy tarczy 160mm
budowa prosta jak budowa cepa
dwa ruchome klocki i jak sie go wyreguluje ( na co trzeba poswiecic troche czasu i miec cierpliwosc) to bardzo ładnie hamuje napewno lepiej niz sh475 tektro IO
mozna porownac go do sh515 lub hmx2
mowa oczywiscie o wersi DX z tego co pamietam to da jest nowszy i ma dłuzsza dzwignie wprawiajaca klocki w ruch wiec powinien lepiej hamowac
http://www.s-cam.pl/
Pierdolenie o dupie maryny. Nie jeździliście a gadacie. Dwóch kumpli to miało i ja też to miałem. I nic nie miałem do zarzucenia. Do póki sie nie zjebał bo nie szło go już naprawić. Ale siłe miał na prawde spoko modulacja również. Dwa ruchome klocki metaliczne klocki i tarcza 160mm czasami potrafiły zaskoczyć. Wszyscy mieliśmy go na tyle i dawał rade, ale w sumie jak ma być do jakiś zabaw w streecie to lepiej zakupić cos mocniejszego choćby np sh-mo m465 bądź 495 (na prawde dobre hample).
Dam dupy za gar zimnej zupy....
SidieN wiesz hfx 9 to tez gowno powrownujac do np: gustawa
jesli chodzi o klase mechanikow to naprawde nie mozna temu hamplowi nic zarzucic
tylko idioci bede porownywac go hydraulikow przy ktorych to prawda jest gownem
a co do podarunku to nie dzieki 3 mechaniki mi wystarcza ale jak chciał bys podarowac mi gustawa na tył to bym sie bardzo ucieszył bo brakuje mi do kompletu
jesli chodzi o klase mechanikow to naprawde nie mozna temu hamplowi nic zarzucic
tylko idioci bede porownywac go hydraulikow przy ktorych to prawda jest gownem
a co do podarunku to nie dzieki 3 mechaniki mi wystarcza ale jak chciał bys podarowac mi gustawa na tył to bym sie bardzo ucieszył bo brakuje mi do kompletu
http://www.s-cam.pl/