http://www.downhill.pl/kategoria.php?cid=120 Jak Wam się podobają :> Zwłaszcza Akita moim zdaniem sympatyczna, nie licząc tego pierwszego to całkiem, całkiem...
Ciekawe kiedy DM zrobi coś ciekawego. Grawer to nie wszystko :P
Mi się opór nie podobają...wole zwykła rame, bez jakiś płomieni i innych pierdół...rower ma być dobry i pożądny....a nie jakiś festyniarski , jak to powiedział metalbeast
Nawte spoko te malowania, dla mnie najlepsze to:
-American Flame
-Red Baron
Reszta jakoś niebardzo przypadła mi do gustu, ale jak mówicie wygląd mało ważny :D:D:D
moze i mało wazny ale jak kupuje rower za 6 tysiakow to chce zeby wygladalfajnie ( nie festyniarsko)i oryginlanie...
ale ja ukurat lubie matowe ciemne kolory z konturowmi napisami i sporo naklejek dobrych firm TLD smith's oakley fox maxxis itp"P
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Niedługo bedzie trzeba jeździc czarnym rowerem bez zadnych kolorowych wybryków bo powiecie ze jest "festryniarski" albo "lanserski" . Czy to ze rower jest ładnie pomalowany w czyms przeszkadza ? nie rozumiem takiego gadania, niektorym zalezy po prostu zeby był ładny a nie tylko dobry. Nie chodzi o to ze ja jestem zwolennikiem takich rozwiazan jak w DC bo mi sie akurat te malowania nie podobaja ale taki lakier jak np. na santa cruzach to jest po prostu marzenie.Generalnie chodzi mi po prostu o to ze nie widze sensu czepiania sie koloru roweru czy tam jakiegosw malowania - po prostu kwestia gustu.