W związku z tym że z superligi odpada kazoora postanowiłem z kumplami zorganizować zawody na kazurce. Nie chodzi mi tutaj żeby byly częścią superligi tylko żeby były to zwykłe zawody, chodzi mi tu o rywalizacje no i będą oczywiście nagrody. Przy okazji kto by wziął udział w takich zawodach? tu chodzi o czystą zabawe, sprawdzenie siebie i rywalizacje. Jak ktoś ma zamiar mnie jeździć to niech sobie daruje.
Najpierw musicie załatwic pozwolenie z Urzędu Miasta.Musi też być lekarz. Najlepiej udajcie sie do Wydziału Sportu i Edukacji ( czy jak to sie tam w Wawie nazywa) i tam Wam objaśnią wszystko. Uprzedzam że jest to użeranie się z urzędnikami .... . Chyba że zawody zrobicie nielegalnie ;)
DragBiker to będzie ubezpieczenie całej imprezy kosztuje to od 300 zł w góre :/ tylko nie wiem czy takie ubezpieczenie pokrywa ubezpieczenie sportowców, ale się dowiem. wujekeman to jest mój temat
sponsoringiem się właśnie zajmuje, mam nadzieje że to wypali ale jak dobrze pojdzie karetka bedzie za połowe ceny. Ubezpieczenie też powinno być taniej. jak zrobie kosztorys to powiem
A macie kogoś kto by faktury Wam wystawił? Bo jak sponsor da kaske to fakturke będzie raczej chciał. takie są niestety uroki organizacji.
My mamy o tyle lepiej , że mamy chociaż bramkę gratis.
przykładowo w zeszłym roku ekipa gravity zorganizowała zowody dla funnu.Był wypaśnie,troszeczke cisnienia na ściganie ,ale głownym otywem byla zabawa.Jeśli istniala mozliwosc zderzenia to zawodnicy hamowali i bardzo dobrze wspominam tamte zawody.Wiadomo że rózne rzeczy sie dzieją ,ale jakoś wtedy dło rade zorganizowac zawody z tajniaka,i mam nadzieje ze z okazji braku superligi i pucharu zorganizuja funnowy racing 2006.POZDRO
hehe
i całe szczescie ze rozwalam sie na dobrze zorganizowanych imprezach jak superliga w Gdyni ,gdzie przy lądowaniu złamałem lagi od psylo przy koronie....
Smieszna sprawa,ale i tak pozdro,trza na siebe uważać ;D