hamulec RST
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
***** *******mimo to ze nieemialem do czynienia z tym hamulcem to irytują mnie wasze teksty typu: "RST = Russian Shit Technology", " Rozpierdolisz Sobie Twarz", "RST - Ruski Sprzęt Troglodytów". Widać tutaj jakieś urazy z dzieciństtwa, tudzież płaskostopie mózgu. Patrzycie na tą firme od stony rozjebanych amortyzatorów nawe nie do xc używanych w extremalnych warunkach. RST kiedyś robiło zajebiste uginacze, ciekawe który z was jezdził na mozo pro, klasyka, źle na to patrzycie, typowo polskie podejście, przez te teksty widze kim jesteście: rozpuszczone 13latki, którym rodzice kupia wszystko, na co tylko przyjdzie wam ochota!
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
nie no jesli Wy polecacie te RST do ostrej jazdy (bo tutaj mowi sie o takiej) to ja wam dziekuje.
Fachowcy jak z koziej dupyy trąba
Po uj produkuja jakies mechaniczne bb7 za 400-500 szt skoro istnieje takie cudo jak rst za 60zł ktore "juz" jest wg niektorych osob pozadną tarczówka porownywalna z hmx <rotfl>
Eureka... RST hahaha
Fachowcy jak z koziej dupyy trąba
Po uj produkuja jakies mechaniczne bb7 za 400-500 szt skoro istnieje takie cudo jak rst za 60zł ktore "juz" jest wg niektorych osob pozadną tarczówka porownywalna z hmx <rotfl>
Eureka... RST hahaha
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
mdfkkkka Eh. Człowieku... Sam takimi postami pokazujesz kto tu jest ropuszczonym trzynastolatkiem...
Ja jeździłem na RST Mozo Pro 3,5" i uważam, że jak na tamte czasy był to jeden z lepszych widelców. Wiadomo, za w miarę przystępną cenę. Czego nie mogę powiedzieć o hamulcu tej firmy. Jak dla mnie, choć nie miałem wtedy styczności z innymi tarczówkami, ten RST był istnym badziewiem!
I podoba mi się w tym miejscu post dhcyc "Ja chamowałem kiedyś RST, znaczy chciałem chamować ale coś nie wychodziło..."
Podpisuję się pod tym tylko że ja hamowałem przez samo 'H'. :P
Pozdrawiam!
Ja jeździłem na RST Mozo Pro 3,5" i uważam, że jak na tamte czasy był to jeden z lepszych widelców. Wiadomo, za w miarę przystępną cenę. Czego nie mogę powiedzieć o hamulcu tej firmy. Jak dla mnie, choć nie miałem wtedy styczności z innymi tarczówkami, ten RST był istnym badziewiem!
I podoba mi się w tym miejscu post dhcyc "Ja chamowałem kiedyś RST, znaczy chciałem chamować ale coś nie wychodziło..."
Podpisuję się pod tym tylko że ja hamowałem przez samo 'H'. :P
Pozdrawiam!
Jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz...
-
- Kontakt:
mdfkkkka
Człowieku rozbawiłeś mnie !! Mówie o tej firmie nie tylko na podstawie rozwalonycj widelców do xc (dobry widelec xc kosztuje tyle co do extreme wiec cicho!!) Mówie tutaj o całej firmie !! A schodzą na psy i nie mów że nie !! Wiem jak kiedys było z RST były wporzo ale teraz ? porażka !! Pamiętam modele typu Delta TL czy Zeta TL to było coś ! wiem bo jeździłem i miałem , a co do MOZO pro to właśnie taki model dość długo męczyłem ale niestety dałem mu rade ! I nie pierd.ol mi tu wykładów o 13 latkach którym rodzice dają kase na wszystko , bo ja na swój rower pracowałem 2 lata ! a do tego mam 18 a nie 13 to mała różnica ! Takie wypowiedzi jak twoje dopiero mogą wku.rwić ! Weź człowieku się zastanów co mówisz , i czy nikogo nie obrazasz (płaskostopie muzgu, to dopiero było stwierdzenie na poziomie! no naprawde gratuluje!) pozdro :*
Człowieku rozbawiłeś mnie !! Mówie o tej firmie nie tylko na podstawie rozwalonycj widelców do xc (dobry widelec xc kosztuje tyle co do extreme wiec cicho!!) Mówie tutaj o całej firmie !! A schodzą na psy i nie mów że nie !! Wiem jak kiedys było z RST były wporzo ale teraz ? porażka !! Pamiętam modele typu Delta TL czy Zeta TL to było coś ! wiem bo jeździłem i miałem , a co do MOZO pro to właśnie taki model dość długo męczyłem ale niestety dałem mu rade ! I nie pierd.ol mi tu wykładów o 13 latkach którym rodzice dają kase na wszystko , bo ja na swój rower pracowałem 2 lata ! a do tego mam 18 a nie 13 to mała różnica ! Takie wypowiedzi jak twoje dopiero mogą wku.rwić ! Weź człowieku się zastanów co mówisz , i czy nikogo nie obrazasz (płaskostopie muzgu, to dopiero było stwierdzenie na poziomie! no naprawde gratuluje!) pozdro :*
Zenkowi gratulujemy przyjaciół :*
http://www.pinkbike.com/photo/744757/
http://www.pinkbike.com/photo/744757/