Smar do sterow
Smar do sterow
Jakiego uzywacie i jaki polecacie smar do sterow? Co uwazacie o tym: http://www.cyklotur.pl/go/_info/?id=482 ... 1918b2b0d6 a moze znacie jakas tansza alternatywe?
Czy smary litowe nadaja sie do smarowania sterow?
Za odpowiedzi dziekuje! [nie jestem pewien czy w odpowiednim dziale napisalem, w razie co to przeniescie]
Czy smary litowe nadaja sie do smarowania sterow?
Za odpowiedzi dziekuje! [nie jestem pewien czy w odpowiednim dziale napisalem, w razie co to przeniescie]
http://www.chaser.nazwa.pl/galeria - wejdz i dodaj swoje zdjecie :)
Jak cie stac to se kup :D
w czym taki smar jest lepszy od łt i innych super tanich?
-20C nei robi na nim wrazenia (dosc wazne jak sie przesmaruje naprzklad pieski w bebeku)
nawet jak do sterow dostanie sie woda to smar trzyma sie kupy a nie zamienia w rudawa papke
mi tuba takiego innego zielonego za 20 zeta wystarcza spokojnie na rok-dwa (a ze lubie grzebac to rower raczej zadbany)
z koleii smary na licie moga niszczyc uszczelki.
w czym taki smar jest lepszy od łt i innych super tanich?
-20C nei robi na nim wrazenia (dosc wazne jak sie przesmaruje naprzklad pieski w bebeku)
nawet jak do sterow dostanie sie woda to smar trzyma sie kupy a nie zamienia w rudawa papke
mi tuba takiego innego zielonego za 20 zeta wystarcza spokojnie na rok-dwa (a ze lubie grzebac to rower raczej zadbany)
z koleii smary na licie moga niszczyc uszczelki.
oplaca sie ale nie kupowac:D
trzeba gdzies zdobyc troche takiego smaru np. od bogatego kolegi lub ze sklepu rowerowego:D i uzywac do konkretnych drogich itd czesci...
w stery daje zwykly jakis smar z piwnice ze sloika:D
(stery techno za 30pln!!! stalowe cale i nic sie nie dzieje!!!!!! a ludzie narzekaja na takie za 100pln iw iecej:D)
w srodek suportu i czesci amortyzatora, czy piasty (kiedys bo teraz maszynowki mam) daje drozszy niby lepszy... niby bo rozni sie opakowaniem z naklejka...
a w sloiku jest jakies klimat:D:D:D hehe
yo
trzeba gdzies zdobyc troche takiego smaru np. od bogatego kolegi lub ze sklepu rowerowego:D i uzywac do konkretnych drogich itd czesci...
w stery daje zwykly jakis smar z piwnice ze sloika:D
(stery techno za 30pln!!! stalowe cale i nic sie nie dzieje!!!!!! a ludzie narzekaja na takie za 100pln iw iecej:D)
w srodek suportu i czesci amortyzatora, czy piasty (kiedys bo teraz maszynowki mam) daje drozszy niby lepszy... niby bo rozni sie opakowaniem z naklejka...
a w sloiku jest jakies klimat:D:D:D hehe
yo
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]