Czy da sie zabezpieczyc i jak ?
-
- Kontakt:
Czy da sie zabezpieczyc i jak ?
Od jakiegos czasu zaczalem sie uczyc bunnego. Narazie wszystko fajnie bo przy domu mam kilka skarp ze sniegu i skaczac na nie nic mi nie grozi w razie niepowodzenia. Martwie sie tylko ze jak zaczne cwiczyc na czyms `twardym` to bede zmienial detki jak skarpetki. Chyba kazdy wie czym konczy sie niedolot i gdy obrecz trafi na sama krawedz murka (szczegolnie gdy ma sie detki za 8zl tak jak ja :D ). Moze ktos z was zna jakis sposob na zabezpieczenie detek przed przebijaniem ? Najmilej widziane jakies patenty w warunkach domowych :D.
PS Byc moze bylo cos o tym ale nic nie znalazlem.
PS Byc moze bylo cos o tym ale nic nie znalazlem.
E.F.R. Elbląg
Street
Street
-
- Kontakt:
najlepiej nie zakładac dętek, wtedy będzie ok. A na poważnie to napompuj opone w **** ile wejdzie, gruba dętka i powinno JAKIŚ CZAS dać rade, nie ma ****, każy jak sie uczy przebije:) Ja na starym rowerze na jednym krawężniku trzy razy w ciagu dwóch dni:) Zaczeło si eto robic niewypowiedzianie irytujace:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
'urzeknie was moja historia' :D
a wiec, mam opone szmatke kende k-rad tpi30 ( wersja 'gowno ) i snejka z tylu lapalem raz na tydzien, moze dwa, zawsze pompuje na pizde, az pompka nie daje rady :D ( obrecz excalibur, ale snaki przez kiepska opone ).... i oczywiscie tez tylko i wylacznie detki po 8 zeta mam :D...az pewnego pieknego dnia kolega zmienil kolka na 24' ..wiec oddal mi swoja detke maxxis dh 2,5 z urwanym wentylem. rozcialem ja nozyczkami wzdluz po wewnetrznej stronie ( kurwa, ale ta guma gruba! :|. ). usyfilem sie caly talkiem przy tym :D. wsadzilem w nia lekko napompowanego vee rubbera za 8 zeta ( 1,95-2.1..te 'zwykle' ) zeby byl ksztalt i w odstepie po jakies 5-8 cm pasek tasmy izolacyjnej czarnej :-) ( izolacyjna najlepsza, bo sie rozciaga :-), wiec nie robi sie falbanka z opony )....ale nie cale wokol., tylko kawalek, zeby sie nie rozwarstwial prezciety maxxis. i tak cala detke.wazy to w ***..ale od 6 miechow snake'a NIGDY nie zlapalem :D.. katuje szklo katuje gwozdzie i krawedzie murkow i NI **** :D
end!
a wiec, mam opone szmatke kende k-rad tpi30 ( wersja 'gowno ) i snejka z tylu lapalem raz na tydzien, moze dwa, zawsze pompuje na pizde, az pompka nie daje rady :D ( obrecz excalibur, ale snaki przez kiepska opone ).... i oczywiscie tez tylko i wylacznie detki po 8 zeta mam :D...az pewnego pieknego dnia kolega zmienil kolka na 24' ..wiec oddal mi swoja detke maxxis dh 2,5 z urwanym wentylem. rozcialem ja nozyczkami wzdluz po wewnetrznej stronie ( kurwa, ale ta guma gruba! :|. ). usyfilem sie caly talkiem przy tym :D. wsadzilem w nia lekko napompowanego vee rubbera za 8 zeta ( 1,95-2.1..te 'zwykle' ) zeby byl ksztalt i w odstepie po jakies 5-8 cm pasek tasmy izolacyjnej czarnej :-) ( izolacyjna najlepsza, bo sie rozciaga :-), wiec nie robi sie falbanka z opony )....ale nie cale wokol., tylko kawalek, zeby sie nie rozwarstwial prezciety maxxis. i tak cala detke.wazy to w ***..ale od 6 miechow snake'a NIGDY nie zlapalem :D.. katuje szklo katuje gwozdzie i krawedzie murkow i NI **** :D
end!
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wojtek1111 rozwaliłem tą dętkę w dwóch miejscach jak wskakiwałem na 3 schodki;/ ostatnio wskok to był pod koniec dnia, fest zmęczony i tyłem zarypałem i nawet niespecjalnie mocno i psssssssssssssssssssss. 2 dziurki - typowy snake'a i piechotą godzinę do chaty:PPP Teraz dopompowałem je mocniej i narazie (odpukać) problem z głowy:)
no risk no fun
http://tiny.pl/5mc4
http://tiny.pl/5mc4
-
- Kontakt: