jaki sztywny widelec?
jaki sztywny widelec?
czy poniżej 100 zł kupie jakis w miare dobry widelec sztywny?? Jest duża potrzeba bo złamałem starego suntoura a lato na karku :)
-
- Kontakt:
Nie wiem czemu sie burzycie. Chcecie zeby siedzieli calymi dniami i odpowiadali na rozne pytania czy zeby robili ramki, widelce i usprawniali stare pomysly? Kontakt najlepszy jest przez telefon, nie wymagajcie od ludzi zeby siedzieli non stop przed kompem i co 5 minut sprawdzali czy ktos nowy nie napisal. Nawet jesli codziennie odbieraja poczte to dostaja te kilkadziesiat maili na ktore nie da rady odpowiedziec od razu. Przesuwaja je na nastepny dzien a tu znowu przychodzi masa maili i tak w kolo...
Ja zadalem krotkie pytanko i po kilku dniach otrzymalem odpowiedz.
A stronke maja po to, zeby bylo wiadomo co i za ile mozna kupic oraz jak sie skontaktowac z nimi.
A ten widelec imitujacy monstera to dwopulka?;) Bo kiedys widzialem goscia z ciekawym amorem wygladajacym jak upsidedown ale cos sie nie chowal zbytnio ;)
Ja zadalem krotkie pytanko i po kilku dniach otrzymalem odpowiedz.
A stronke maja po to, zeby bylo wiadomo co i za ile mozna kupic oraz jak sie skontaktowac z nimi.
A ten widelec imitujacy monstera to dwopulka?;) Bo kiedys widzialem goscia z ciekawym amorem wygladajacym jak upsidedown ale cos sie nie chowal zbytnio ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
http://funnmtb.com/
tu sobie oblookajcie widelczyk sztywny:)
tu sobie oblookajcie widelczyk sztywny:)