Jaka rama dirt/street do 800 zł ??
Jaka rama dirt/street do 800 zł ??
Wiem że takich tematów dużo było ale ceny się zmieniają i wchodzą nowe modele więć uzasdaniam dlaczego zakładam nowy a nie szukam jakiegoś starego topica.
Rama dirt/street z hakiem do przeżutki, ma być do 800 więc raczej za to suburbana czy streetlegala nie kupie. Pod koła 26'.
ZAPODAJCIE JAKIEŚ LINKI !!
Rama dirt/street z hakiem do przeżutki, ma być do 800 więc raczej za to suburbana czy streetlegala nie kupie. Pod koła 26'.
ZAPODAJCIE JAKIEŚ LINKI !!
hmm... polecilbym DM dirt street mimo tego, ze ludzie narzekaja na nia, sam mam i polecam
co do pussy, klasyczna rama, nie wiem tylko czy ten hak ma
pozostaje jeszcze suburban, fajna rama do technicznego streetu, szukaj aa znajdziesz, nie brakuje Ci duzo
co do pussy, klasyczna rama, nie wiem tylko czy ten hak ma
pozostaje jeszcze suburban, fajna rama do technicznego streetu, szukaj aa znajdziesz, nie brakuje Ci duzo
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
destroyer street ?:P to takie ekonomiczne rozwiązanie, jesli jednak masz troche tej kasy to najlepiej zainwestować w cos porządnego. Jeszcze jakbys napisał dokładniej co jezdzisz, i czy wazna jest dla ciebie waga. Jesli nie to moze warto dołożyć do bitch'a / suburbana, albo pussy. Jesli wolałbys cos z alu to dm ds 3.0
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
Zielony dobrze gada! Piwa mu dać :D
Bierz Pussy, dobry sprzecik :D a mostek i kiere masz gratis!
www.duncon.pl
Bierz Pussy, dobry sprzecik :D a mostek i kiere masz gratis!
www.duncon.pl