Jaki Kodek?
Jaki Kodek?
Witojcie, mam problemy z kodekami. Mój komp to celeron 700mhz z Nvidą RIvą TNT2 i 192 Ram...
...wcześniej filmy ogólnie troszeczkę się zacinały, lekkie przesunięcia muzyki itp. odtwarzane głównie programach All Player, Best Player i Quic Time.
Wszystko było by w miare dobrze gdybym nie zainstalował pieprzonego kodeka niezbędnego do odtworzenia filmu kolesi z Poznania BECAUSE WE CAN, od tego czasu wszystkie filmy się walą równo...
co mam z tym problemem zrobić?? Jaki kodek proponujecie, czy coś jest w stanie zniwelować ten feralny kodek?? Prosze o pomoc...blee
Tylko nie mówcie że musze kupić nowego kompa bo dobrze o tym wiem...ale narazie zbieram fundusze:D
pozdro
...wcześniej filmy ogólnie troszeczkę się zacinały, lekkie przesunięcia muzyki itp. odtwarzane głównie programach All Player, Best Player i Quic Time.
Wszystko było by w miare dobrze gdybym nie zainstalował pieprzonego kodeka niezbędnego do odtworzenia filmu kolesi z Poznania BECAUSE WE CAN, od tego czasu wszystkie filmy się walą równo...
co mam z tym problemem zrobić?? Jaki kodek proponujecie, czy coś jest w stanie zniwelować ten feralny kodek?? Prosze o pomoc...blee
Tylko nie mówcie że musze kupić nowego kompa bo dobrze o tym wiem...ale narazie zbieram fundusze:D
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt:
http://web.volftp.tiscali.it/pub/pc/win ... ec270f.exe
ja mam zainstalowane to i nic mi sie nie przycina;)
odinstaluj stare kodeki, zainstaluj i powinno byc OK;)
POZDRO!
ja mam zainstalowane to i nic mi sie nie przycina;)
odinstaluj stare kodeki, zainstaluj i powinno byc OK;)
POZDRO!
a skoro jesteśmy już przy filmach to ja też mam problem, A więc chodzi o to że jak włączam jakiś film obojętnie czy z dysku czy CD-ROM i obojętnie czy w winampie, all playerze czy best playerze to komp mi przestaje odopwiadać i myszką nie mogę ruszać ale co 5-10 sekund jak ruszam myszką to kursor skokowo przesówa się ale i tak nie mogę nic dalej zrobić. Nawet kombinacja klawiszy ctrl + alt + delete nic mi nie daje i zakończenie któregokolwiek procesu też nic nie daje. Pomóżcie coś bo nie idzie korzystać z komputera wogóle. aha i jak przeglądam strony w przeglądarce to też mi się myszka przycina a jak wchodzę na stronę główną dh-zone to mi sie na pól minuty przeglądarka jeb,ie
Mój komp to :
Pentium 3
320 ram
Nvidia TNT2 model 64 pro 32 mb ram
windows milenium
Pomocy !!
Mój komp to :
Pentium 3
320 ram
windows milenium
Pomocy !!
-
- Kontakt:
Tez mam PIII 320ramu i mam xp'ka. Róznica jest ogromna. Mam dwa systemy zainstalowane i korzystam tylko z XP. A z Millenium korzystam tylko jak sie ******* xp :)zuku pisze:a skoro jesteśmy już przy filmach to ja też mam problem, A więc chodzi o to że jak włączam jakiś film obojętnie czy z dysku czy CD-ROM i obojętnie czy w winampie, all playerze czy best playerze to komp mi przestaje odopwiadać i myszką nie mogę ruszać ale co 5-10 sekund jak ruszam myszką to kursor skokowo przesówa się ale i tak nie mogę nic dalej zrobić. Nawet kombinacja klawiszy ctrl + alt + delete nic mi nie daje i zakończenie któregokolwiek procesu też nic nie daje. Pomóżcie coś bo nie idzie korzystać z komputera wogóle. aha i jak przeglądam strony w przeglądarce to też mi się myszka przycina a jak wchodzę na stronę główną dh-zone to mi sie na pól minuty przeglądarka jeb,ie
Mój komp to :
Pentium 3
320 ram
windows milenium
Pomocy !!
Polecam windowsa XP i do tego kodeki które zostały podane wyżej.
Pozdro
PS. Do mnie w szkółce też mówią zuku :D
---------------
EDIT
Od kiedy tu zamiast słów wulgarnych pojawiają się gwiazdki * :D?
a mi kumpel (jakiś takm informatyk) mówił że mój komp na windows XP będzie jeszcze bardziej zamulał niż teraz, no ale sprubujeTrekker pisze:Tez mam PIII 320ramu i mam xp'ka. Róznica jest ogromna. Mam dwa systemy zainstalowane i korzystam tylko z XP. A z Millenium korzystam tylko jak sie ******* xp :)zuku pisze:a skoro jesteśmy już przy filmach to ja też mam problem, A więc chodzi o to że jak włączam jakiś film obojętnie czy z dysku czy CD-ROM i obojętnie czy w winampie, all playerze czy best playerze to komp mi przestaje odopwiadać i myszką nie mogę ruszać ale co 5-10 sekund jak ruszam myszką to kursor skokowo przesówa się ale i tak nie mogę nic dalej zrobić. Nawet kombinacja klawiszy ctrl + alt + delete nic mi nie daje i zakończenie któregokolwiek procesu też nic nie daje. Pomóżcie coś bo nie idzie korzystać z komputera wogóle. aha i jak przeglądam strony w przeglądarce to też mi się myszka przycina a jak wchodzę na stronę główną dh-zone to mi sie na pól minuty przeglądarka jeb,ie
Mój komp to :
Pentium 3
320 ram
windows milenium
Pomocy !!
Polecam windowsa XP i do tego kodeki które zostały podane wyżej.
Pozdro
PS. Do mnie w szkółce też mówią zuku :D
---------------
EDIT
Od kiedy tu zamiast słów wulgarnych pojawiają się gwiazdki * :D?
a na mnie ogólnie mówią żuku albo żuk ale w nicku sie pomyliłem i napisalem zuku
zuku ja mysle, ze to wina tego Twojego windowsa Millenium... jam mialem ten system 2 razy i ani razu nie wytrzymal dluzej niz 2 tygodnie <- poprostu zdychal;/
jezeli nie masz zbyt mocnej konfiguracji sprzetu to zainstaluj windowsa 98SE i powinno byc OK.
Pościagaj najnowsze sterowniki i sprawdz, czy dysk twardy PRACUJE W TRYBIE DMA!!!
jezeli nie masz zbyt mocnej konfiguracji sprzetu to zainstaluj windowsa 98SE i powinno byc OK.
Pościagaj najnowsze sterowniki i sprawdz, czy dysk twardy PRACUJE W TRYBIE DMA!!!
Mówie ci xp i da rade na pewno ;) Mój 6-cio letni komp śmiga 17 godzin dziennie i nie mam za bardzo kłopotów. Formata nie robiłem od prawie roku. A windowsa ME to reinstalowałem co kilka tygodni bo sie mulił niesamowicie.
I ide spać bo jutro próbne egzaminy ;/;/
Pozdro
I ide spać bo jutro próbne egzaminy ;/;/
Pozdro
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3073431
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]