No właśnie mam mały dylemat co do wyboru ochraniaczy Lepiej brać te 4x4 gdzie mam większą ochrone (ale podobno sie strasznie w nich noga poci ) czy brać Race Lite które są bardziej przewiewne ale nie zapewniają pełnej ochrony ... please help :)
jak ni zapewniaja pełnej ochrony dodik nie chromol to są pancerne ochraniacze do dh mówie o Race Line'ach nie Litach :D a 4x4 sa badziewne niedosc ze sie poci noga to plastik jest słaby
bierz race lite :) gdybym ich nie mial to bym pewnie tez nie mial nogi =/ale serio to orzy pierwszym skoku z hopy ( link w podpisie ) wyladowalem na kolanach i nic nie poczulem.a noga tez sie poci tyle ze nie cala tylko na piszczelu.
Ja ne moge i jedno i drugie chroni:) w 4x4 noga se poci ale prawda jest ze tego nei czuc cuc za o taki chlod jak sie ten pot pod ochraniaczem wietrzy:)
a pozatem smiga na nich bourdon:)
Ja ,jako że mam 4x4 to je polecam (ale rymy:P)
Prawda jest taka jak mówił piotrex- to ze masz spocona noge czujesz jak zdejmiesz w czasie jazdy nic ni czuć . no i wbrew pozorom ten plastik jest bardzo dobry ladnie tlumi uderzenie i wogole
Bielik- powiedz mi jedno człowieku : wyglebales sie kiedys na kostke brukowa a potem na asfalt w 4x4? bo chyba nie skoro gadasz takie idiotyzmy . Ja zaliczylem juz w nich gleby na asfalt ikostke brukowa i oprócz tego że się pobrudziły to nic :D
a ja mam pytanie odnosnie 4x4 :> czy one chronia lydke ? bo mam takie piekne 4 blizny na lydce od bliskiego spotkania z pedalem :Pi jestem ciekaw czy na przyszlosc mogl bym sie zabezpieczyc ;)
jeżeli Race Lity z 2003 to nie bierz, bo mają ch.ujowe rzepy, jeżeli z tego roku to możesz breać. Pamietaj, ze też zachodzą za buta( język) i mają wypasone rzepy
A ja mam 661 Race Lite i tez nie narzekam :) Chronia b. dobrze (wygraly z pinami od wellgo :D, oraz z kamieniami itd). A co do pocenia sie to tez niesa zbyt przewiewne, chociaz na pewno bardziej od 4x4.
Wg. mnie oba modele sa tak samo dobre :)