HELP !!
'a zbierac mi sie nie chce'
'bo akurat starsi jak cos chce to mi zawsze doloza :P:P:P'
*********** ROZWYDRZONY GNOJU a to skad ja mam pieniadze Cie gowno obchodzi. tak jak mnie Twoj bogaty tatus
dziekuje za uwage, nei komentuje tych wypowiedzi dalej.
'bo akurat starsi jak cos chce to mi zawsze doloza :P:P:P'
*********** ROZWYDRZONY GNOJU a to skad ja mam pieniadze Cie gowno obchodzi. tak jak mnie Twoj bogaty tatus
dziekuje za uwage, nei komentuje tych wypowiedzi dalej.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
instrukcja dla ciebie Matys HIPNO :
1. zaznacz ten napis: forum.bravo.pl
2. Nacisnij nad zaznaczonym napisem prawy przycisk myszy (mysz to to co steruje kursorem) i wybierz opcję "kopiuj"
3. Póżniej najedz kursorem nad to miejsce, gdzie teraz wpisane masz http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=23386 i skasuj to.
4. Trzymajac kursor w tym samym miejscu, nacisnij prwy przycisk myszy i wybierz opcję "wklej"
5. Teraz kliknij enter (to taki przycisk)
6.Wybierz opcję nowy temat.
7. Wpisz tam: Pomuszcie mi !! Chce sobie kupic amorek. Powiedzcie jak mam przekonac DEDA zeby mi dorzucił ok 500 zeta?? Jakie słownictwo zastosowaci i w ogóle ?? co mu powiedziec ??:>:(
8. Teraz już tylko wystarczy poczekac na wypowiedzi akurat na twoim poziomie.
Pozdrawiam,
Paweł93
EDIT:
aha gdybys nie wiedzial to jest też tak opcja edytuj (edycja-zmiana)
1. zaznacz ten napis: forum.bravo.pl
2. Nacisnij nad zaznaczonym napisem prawy przycisk myszy (mysz to to co steruje kursorem) i wybierz opcję "kopiuj"
3. Póżniej najedz kursorem nad to miejsce, gdzie teraz wpisane masz http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=23386 i skasuj to.
4. Trzymajac kursor w tym samym miejscu, nacisnij prwy przycisk myszy i wybierz opcję "wklej"
5. Teraz kliknij enter (to taki przycisk)
6.Wybierz opcję nowy temat.
7. Wpisz tam: Pomuszcie mi !! Chce sobie kupic amorek. Powiedzcie jak mam przekonac DEDA zeby mi dorzucił ok 500 zeta?? Jakie słownictwo zastosowaci i w ogóle ?? co mu powiedziec ??:>:(
8. Teraz już tylko wystarczy poczekac na wypowiedzi akurat na twoim poziomie.
Pozdrawiam,
Paweł93
EDIT:
aha gdybys nie wiedzial to jest też tak opcja edytuj (edycja-zmiana)
Dobry podpis nie jest zły!