Nowa kolekcja krossa
nigdy bym nie zaufal temu patentowi na trzymanie siodla - a ze tu chodzi o moja dupe i jaja to bylbym wuczolony i wyglada solidniej...
hmm aktos mowi ze jakby karpiel zrobil takie rower... ale wez mi nie porownoj kurwa krosa do karpiela, wlasnie karpiel dlatego ze robi dobre ramy nie robi takiej szmiry no ludzie!! ;/
wyglada (!) beznadziejnie. moze jezdzi sie lepiej... ale nie zapominaj ze jak Ci laik przyjdzie do sklepu i opowie 'poprosze rower' to jak bedzie podobna cena to wezmie ten ladniejszy - taka rpawda
hmm aktos mowi ze jakby karpiel zrobil takie rower... ale wez mi nie porownoj kurwa krosa do karpiela, wlasnie karpiel dlatego ze robi dobre ramy nie robi takiej szmiry no ludzie!! ;/
wyglada (!) beznadziejnie. moze jezdzi sie lepiej... ale nie zapominaj ze jak Ci laik przyjdzie do sklepu i opowie 'poprosze rower' to jak bedzie podobna cena to wezmie ten ladniejszy - taka rpawda
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ja składałem rowery miejskie i jakieś proste górale tej firmy kiedyś w sportowym i dostałem takiego urazu do tej firmy że nic nie zdola mnie przekonać żeby wsiąść na ich rower. Wiem że powinienem popierac polskie produkty ale nie kosztem swoich przednich zębów, dziur w nogach złamań i portfela.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
pitikuku pisze:Ja składałem rowery miejskie i jakieś proste górale tej firmy kiedyś w sportowym i dostałem takiego urazu do tej firmy że nic nie zdola mnie przekonać żeby wsiąść na ich rower. Wiem że powinienem popierac polskie produkty ale nie kosztem swoich przednich zębów, dziur w nogach złamań i portfela.
ja też kiedyś miałem "przyjemność" składania 2 rowerków marki kross. jeden dziecięcy na kółkach 24", a drugi to był jakiś wynalazek...aż cięzko opisać
Nie należy to do najfajniejszych praca przy czyms takim ale te to już inna bajka.
Haha wieś tańczy i śpiewa.... Rama jest brzydka jak mało co... Po jakie "gówno" stosować jakieś prze dziwne patenty, jak można zrobić coś mnie "wyrafinowanego" a sprawdzonego... Szczególnie taka firma, jak kross nie powinna się bawić w takie patenty.. Wydaje mi się, że to będzie gówno warte... ale tylko tak mi się wydaje.. Jeżeli cena tego wynalazku będzie tak atrakcyjna jak fr2 to się będzie można zastanawiać nad zakupem dla samego osprzętu.. inego wyjścia nie widzę ;]
Hmm w zasadzie to dawniej byly cale rowery firmy kross ramy przez caly osprzet. Teraz to wyglada inaczej osprzet z wyzszej polki rama pewnie nawet nie zrobiona przez nich brzydka bo brzydka ale moze bedzie fajna . Najabardziej smiesza mnie komentarze pod spodem pt. Juz pokazali z zsignem. No wlasnie co pokazali? Bo nie ma peknietych malo tego jezdzi? Wiadomo ze damper ******* i jak przerzutka duro jest do wymiany odrazu. Ale co oni chca od signa?
Ssij pento
http://www.rower.com/images/bb_l/6288.jpg na tym jezdzilem i ogladalem i jest super zrobiona
no cóż... panowie z krossa zjebali... zamiast zaprojektowac tanią w produkcji i sprzedazy, wytrzymała i dobrze pracujaca rame, to oni bawili sie w literki K. Btw, na tej literca K to jedynie bedzie se mozna jajecznice zrobic. Mogli zgapic pomysl z jakis prostych (sprawdzonych) ram i sprzedawac je tanio, to moze wiecej kolesi mialoby fulla. Ta gieta sztyca to jakas lipa.
Szkoda, ze tak zjebali bo na rynku mysle, ze jest jeszcze luka miedzy lipnymi i tanimi, a dobrymi i drogimi ramami do dh. Szkoda.
Ta żółta to jest jakis lansowóz, a nie zjazdowka.
Szkoda, ze tak zjebali bo na rynku mysle, ze jest jeszcze luka miedzy lipnymi i tanimi, a dobrymi i drogimi ramami do dh. Szkoda.
Ta żółta to jest jakis lansowóz, a nie zjazdowka.
HARTKOR FAKKER
-
- Kontakt: