LO kołłątaja w wawie
-
- Kontakt:
LO kołłątaja w wawie
od ilu punktow przyjmuja :D ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to sie zbłaźniłęs jaszczurko :)lizzard king pisze:pisze ONI czyli, ze nie pisza
ONI maja strone, ale ONI nie pisza
Oni nie piszą .. - aspekt niedkononany .. a skąd ty niby wiesz co oni robia w tym momecie.. być może rzeczywiscie "nie piszą" bo np "czytają"
nie jest napisane - aspekt dokonany :)
Swego czasu duzo sie trabiło i w sql i w mediach ze ludzie mówią "nie pisze" a powienno sie mówic "nie jest napisane".
To tak samo jak facet mówi "poszłem" zamiast "poszedłem".
Wiec podszkóól sie zanim złozysz tam papiery :) a przed egzaminem na pewno :)
w takim razie mój błąd... Nie przejmuj sie mną ale mama mnie od dzieciństwa poprawiała i teraz mi w krew weszło... Od zadnego mojego kumpla nie usłyszysz "poszłem" bo ich poprawiam ciągle... A co do pkt to moja kolezanka miała 88pkt i średnią 5.2 i ją przyjeli ale przyjmują napewno z mniejszą ilością pkt. Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/1368698/
-
- Kontakt:
oj dobra
w kazdym razie nigdy nie mowie ze cos "pisze" i poprawiam zawsze kolege, ktory mowi wlasnie "pisze" na co klasa mu odpowiana "jest napisane" (zreszta o tym wiem, ale bylem przekonany, ze jako ONI to moge tak napisac, no nic, kij jeden )
no i po drugie
nie jestem jaszczurka :)
lizzard to nazwa wlasna (tak chyba mozna okreslic)
w kazdym razie nigdy nie mowie ze cos "pisze" i poprawiam zawsze kolege, ktory mowi wlasnie "pisze" na co klasa mu odpowiana "jest napisane" (zreszta o tym wiem, ale bylem przekonany, ze jako ONI to moge tak napisac, no nic, kij jeden )
no i po drugie
nie jestem jaszczurka :)
lizzard to nazwa wlasna (tak chyba mozna okreslic)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to tak jak ja ;DgRegor pisze:w takim razie mój błąd... Nie przejmuj sie mną ale mama mnie od dzieciństwa poprawiała i teraz mi w krew weszło... Od zadnego mojego kumpla nie usłyszysz "poszłem" bo ich poprawiam ciągle... A co do pkt to moja kolezanka miała 88pkt i średnią 5.2 i ją przyjeli ale przyjmują napewno z mniejszą ilością pkt. Pozdrawiam
TERRORYSTA!
-
- Kontakt: