Duncon vs Kona
Duncon vs Kona
Kurde. Dzisiaj poszedłem do sklepu(Harfa Haryyson) i fajne maja tam kony na przecenie, nie slyszalem wczesniej o tym rowerku, ale jest fajny. I teraz jak myslice co jest lepsze, rower: Duncon Cock, Drop off 2, hayes 9, kiera i mostek northore, i reszta dobra, czy tez na pryklad kona Stuff?? bo jeszcze moge sprzedac czesci i kupis kone, ale chyba na dunconie to fajnie wyjdzie? co myslicie?
-
- Kontakt:
dc cock to naprawde pancerna ramka, jak do tego wezniesz jakies grimeki, hope czy magure to masz wypas pelną gebą, bo do hayesa nie mam przekonania osobisci ( wiem ze wiekszosc mysli inaczej ale ja juz widzialem tyle zjebanych ze glowa boli) naprawde wypas bedziesz mial, ja skladam rowerki na osprzecie dc/dabomb i to wszystkim polecam a kona to tez dobre rowerki ale dc cock to naprawde pancerna rama, bede mial zdjecia w pon/wtorek to zobaczysz jaka jest pancerna:).
Odezwij sie na gg to cosik ci taniej zalatwie
Odezwij sie na gg to cosik ci taniej zalatwie
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
-
- Kontakt:
Ej no wlasnie jak tam w harfie z przecenami niby co sa? Napisz cosik o tym.
wd40, to ty masz takie dluuuugie blond wlosy i rower w szare moro? Jak nie to kto to jest, musimy sie przeciez znac po ksywkach i w realu :-)
wd40, to ty masz takie dluuuugie blond wlosy i rower w szare moro? Jak nie to kto to jest, musimy sie przeciez znac po ksywkach i w realu :-)
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
po pierwsze Kuba z Wrocka, to dlugie wlosy i rower w moro ma Kret, mieszka 5 bram odemnie:) Wd40 to Wojtek, jezdzil na czerwonym XC Authora a teraz ma cocka. Dalej, w Harfie zmienilo sie na plus. Z Kon to pamietam na pewno Stinky, Stuff, Scrpa, Shred, Roast, i jeszcze jakies. Popatrzylem sie tylko 2 razy na rozmiar i wydaje mi sie ze wszystkie byly 15'' albo 15,5' nie pamietam dokladnie. ALe jest tam przecena, na przyklad stinky poszla chyba 1,5 tys w dol.