Basen Gąbkowy- ma ktoś doświadczenie??

Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

No wadzi wadzi, bo juz gdzies sie orientowałem, dokładnie nie pamietam, ale tobyło daleko od KRK, wieć nie byłem zainteresowany. A sie pytałem tak z ciekawości. Wiec jak tylko znależć firme blisko, to bedzie git;/ Ze śmietnika niegłupi pomysł, lecz nie bardzo widze kanapy na moich poblskich smietnikach:P
Gąbki nie ważą dużo, wiec ja moge nawet 4 zyla za kg zapłacić, byle bo to BYŁO. ^^
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

no wlasnie takie malutkie scinki z gabek to raczej lipa..
najlepsze byly by takie duze kwadratowe gaby
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
wojtek_dh
Kontakt:

Post autor: wojtek_dh »

majster poruszyles nasza wyobraznie;] mamy takiego patenta;) na dol nadupczyc siana(moze za flache da sie zalatqwic od jakieos rolnika;))a na wierzch tych nieszczesnych gabek tylko skad wziac ich tyle;/ cos czuje ze zaczna masowo znikac tapczany tzn gabki z nich ze smietnikow:]myslimy nad wymiarami 4 szerokie 5 dlugie i ze 2 gleboklie co myslicie??
sprzedam czesci wykaz na maila lub na priv
Hec<JABIKES>
Kontakt:

WOJTED_DH , Niegłupi pomysł w sumie^^ Heh widze że rozpętałem gąbkowego chucka norrisa:D
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

wojtek_dh mi sie zdaje ze kiepski pomysl bo siano bedzie smierdziało, bedzie wilgotne, nie przetrwa zimy, ubije sie, kaszana ;)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
wojtek_dh
Kontakt:

Post autor: wojtek_dh »

no niby tak ale tego co roku jest od zajebania wiec mozna spokojnie wymieniac a n ie jest to takie trudne:]
sprzedam czesci wykaz na maila lub na priv
kapelan
Kontakt:

Post autor: kapelan »

A jakie wg was powinny byc gabki?? Czy male scinki wystarcza??
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Wiesz co osobiście mi sie wydaje że wpadając w małe ścinki wpadniesz jak w zupe;/ Wg mnie najlepiej jak nie beda mniejsze niz 1/2 bąbki łazienkowej, Ale żeby większe też były. No coż w basenach w parkach w innych krajac sa gabki wielkosci kilkudziesiecu cm;/
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

Hec<JABIKES>co do rodzaju gąpek to powinna znacznie przeweyższać ilośćdużych kwadraciaków ale cieńsze połacie też są wskazane ponieważ stworzą sie takie spoko warstwy "kanapkowe";)kumacie?będzie to wszystko się lepiej trzymać(sory za błędy-mam małą fazę:)
Action
Kontakt:

Post autor: Action »

A ten basen w Krakowie to gdzie dokładnie jest? Rozumiem że w zimie można jeźdźić?? Jle się płaci za wejście?
ODPOWIEDZ