Zdjęcie simloka/motorola v300
Zdjęcie simloka/motorola v300
Witam.
Kupilem telefon swojej siostrze Motorola v300 no i chcialbym zdjac z niego simloka jednak nie bardzo wiem jak to zrobic. Zwracam sie do Was z prosba o pomoc, mam nadzieje, ze kilku z Was jest wtajemniczona i wie jak to sie robi w praktyce a nie tylko teoretycznie. Telefon jest w sieci Era, jego imei: 353512001946737
Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Mam nadzieje, ze nie spiepr.ze przez to telefonu:D
strzała
Kupilem telefon swojej siostrze Motorola v300 no i chcialbym zdjac z niego simloka jednak nie bardzo wiem jak to zrobic. Zwracam sie do Was z prosba o pomoc, mam nadzieje, ze kilku z Was jest wtajemniczona i wie jak to sie robi w praktyce a nie tylko teoretycznie. Telefon jest w sieci Era, jego imei: 353512001946737
Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Mam nadzieje, ze nie spiepr.ze przez to telefonu:D
strzała
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
konexmoze masz racje ale nie sadze ze ktos by cos takiego zrobil:/
za0_DR/FRsa kalkulatory podajace kod jednak nie wiem jakim generatorem trzeba to zrobic jezeli chodzi o motorole
lookashekno wlasnie nie wiem czy jest jakis kalkulator?
za0_DR/FRsa kalkulatory podajace kod jednak nie wiem jakim generatorem trzeba to zrobic jezeli chodzi o motorole
lookashekno wlasnie nie wiem czy jest jakis kalkulator?
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
lankru sam szukalem kalkulatorw do motorolek (ja mam e365) znalazlem nawet fanatyka tych telefonow ktory ma strone na temat tego jednego mojego modelu i jest tam wszystki softy jakies i wogule w pizdzieeeec wszystkiego ale jak spytalem go na gg to mowil ze do hellomoto nie ma kalkulatorow a przynajmniej on sie nie spotkal :| a widac ze chlopak w klimacie siedzi
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
hmm... z tego co pamiętam to z Motoroli nie mozna sciagnac sim-locka, ani kablem, ani kodem.. jest do tego taki specjalny CLICK, czy cos w tym rodzaju:P:P
Jak chcesz kogos znalezc, kto Ci sciagnie to zagadaj na forum Motoroli <- tam Ci napewno pomoga;) http://www.matrax.net/forum/
Jak chcesz kogos znalezc, kto Ci sciagnie to zagadaj na forum Motoroli <- tam Ci napewno pomoga;) http://www.matrax.net/forum/