co sadzicie o 661 Pressure Suit DH
-
- Kontakt:
co sadzicie o 661 Pressure Suit DH
cze jakie macie opinnie o zbroji 661 Pressure Suit DH z roku 05 jakiego ma zolwia itp
Przy okazji zbroji, dołącze się do pytania - Co sądzicie o tej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85494442 ??
Doberman:to taki lepszy buzer z zolwiem na plecy.Daje dosyc dobra wentylacje.
661: zbroja calkiem fajna tylko 2 ale:
- nie wiem kto projetkowal rekawy ale sa mega niedopasowane...Ja mam rozmiar L wszystko jest ok oprocz rekawow ktore sa jakies 10 cm za dlugie ale da sie to ustawic,problemy z rekawami powoduja ze ochraniacz na lokcie nie przylega jak powinien,ale jeden wieczor z igla i nitka i rzepami i wszystko gra :)
- w lecie bedzie agonia,zbroja ma znacznie gorsza wentylacje od buzera,oczywiscie da sie wytrzymac ale spodziewaj sie ze w lecie bedziesz "plynal"
Update: Proponowalbym sprobowac wyrwac wersje assault (to ta z krotkim rekawem) i do tego kupic osobno ochraniacze na lokcie i przedramiona. Cenowo wyjdzie podobnie a mysle ze bedzie lepiej spelnialo swoje funkcje.
Update2: Wlasnie zaliczylem dzwon z samochodem.Zborja jest zajebista :D
661: zbroja calkiem fajna tylko 2 ale:
- nie wiem kto projetkowal rekawy ale sa mega niedopasowane...Ja mam rozmiar L wszystko jest ok oprocz rekawow ktore sa jakies 10 cm za dlugie ale da sie to ustawic,problemy z rekawami powoduja ze ochraniacz na lokcie nie przylega jak powinien,ale jeden wieczor z igla i nitka i rzepami i wszystko gra :)
- w lecie bedzie agonia,zbroja ma znacznie gorsza wentylacje od buzera,oczywiscie da sie wytrzymac ale spodziewaj sie ze w lecie bedziesz "plynal"
Update: Proponowalbym sprobowac wyrwac wersje assault (to ta z krotkim rekawem) i do tego kupic osobno ochraniacze na lokcie i przedramiona. Cenowo wyjdzie podobnie a mysle ze bedzie lepiej spelnialo swoje funkcje.
Update2: Wlasnie zaliczylem dzwon z samochodem.Zborja jest zajebista :D
And even though I’ve come so far, I know I’ve got so far to go...
popieram...miałem ją......jest wypas...Colossus pisze:Proponowalbym sprobowac wyrwac wersje assault
ale jak ktoś chce kupić zbroję to ja bym poczekał jeszcze troszkę i zakupił 661 PRO pressure suit...w detalu co prawda będzie kosztować 800zł, ale z tego co widziałem to wydaje mi się że warto będzie
-
- Kontakt: