Ogladaliscie (ogladacie) zawody w snowcrossie??:) Kurde jak patrze na ta traske to wyobrazam sobie tam 4X :) Trasa tych mistorztstw to jest po prostu miodzio a jazda tam na rowerkach sprawiała by napewno wiele przyjemności :D
DeathJumper dokladnie:) 4x na tej trasce co teraz sa mistrzostwa w turynie :) szkoda ze nie widziałem wczoraj przejzdu mezczyzn bo podobno duzo szybciej jezdzili ....
Hmm moze troche z innej beczki, ale jezeli na nastepnej letniej olimpiadzie ma bc bmx czyli racing bmx tez to czemu nie puszcza chlopakow z 4x? Przeciez to zerowy naklad bedzie bo moga na tym samym torze pojechac.
poczatek tego toru snowcross mi sie najbardziej podoba :) z małej predkosci takiego spina przeskoczyc fajna sprawa :) dalej tez jest super, ............no powinni tez tam wpuscic chlopakow z 4x bo to prawda ze to zadnej roznicy im nie zrobi....
a ja powiem wam, ze gdyby był taki tor na Kamieńsku w Blechatowie to byłoby cudownie:) p.s. fajne kaski mialy te laski:) i wszystkie napisy troy lee designs i dainese pozaklejane izolacja:) ach, ta reklama:)
kondzik16 nie wiem czy na pinkbiku to ten sam tor bo dzis mowili ze go rozwala bo jutro sa zawodu w konfiguracji alpejskiej tam czy cos w tym stylu...... no laski byly fajnie ubrane :D
GÓRNIK no teaz bedzie przesrane miala, beda ja dreczyly wuzyty ze mogla tego nie robic;/ azmi jej zal, to chyba najgorsze co moze zawodnika spotkac!!! A ja bym tam na rowreze chcial posmigac !!!!!! :D
Ale wy nudni jesteście... Przecież było mówione o tym, że nie będzie 4x... BMX racing jest dużo starszym sportem niz 4x i jest bardzo popularny....
Oczywiście mogą zrobić i 4x i BMX racing... ale po co?? Przecież to jest to samo.. a dwóch identycznych zawodów zrobić nie można... to to samo jakby zrobić slalom na carvingach i prostych nartach... można.. ale po co?? Mi się już lepiej widzi dh na olimpiadzie.... Ale niestety nie mamy na to żadnego wpływu.. trzeba liczyć na to, że w przysszłości wprowadzę nasze ukochane 26" :D
Co do snowcrossu to ciekawie by było się przejechać po tym torze... jednak wydaje mi się, że mógłby być problem z niektórymi hopkami...
Gleby dziewczyny miały ładne :D Najbardziej podobało mi się jak ta brazylijka co została z tyłu wszystkich wyprzedziła :)
Xxsin no zwysciestwo brazylijki bylo delikatnie mowiac spekatkularne :) zle skoczyla tego jakby spina na poczatku i zostala w tyle przez to a potem tamte sie wywalily a brazylijka je wprzedzial:P