rama dh 800-1000zl ok 180mm
rama dh 800-1000zl ok 180mm
jaka rame byscie polecili ?? cena to max 1000zl myslalem o dc akita pozdro thx za odpowiedzi
-
- Kontakt:
a ja jezdzilem na takim rowerze z tesco, i on byl prawie taki sam jak te dwa co wyminiles, pozatym za tysiac caly rower!
czy liczba przy Twoim nicku to 4 razy powtorzony iloraz inteligencji ;p ?
co do autora, to raczej akita 1. nie jest do dh 2. nie wiem czy nie kosztuje wiecej 3. proponuje sztywna rame, przynajmniej nie jebnie Ci od razu, kase shomikujesz (kup jakas uzywke bitcha, dm ds) i potem zbieraj na cos co w zjezdzie da rade...
ale ja nie jezdze w dh wiec sie nie musisz sugerowac, to takie czysto-teoretycze rozwazania (dla tych co maja odmienne zdanie)
czy liczba przy Twoim nicku to 4 razy powtorzony iloraz inteligencji ;p ?
co do autora, to raczej akita 1. nie jest do dh 2. nie wiem czy nie kosztuje wiecej 3. proponuje sztywna rame, przynajmniej nie jebnie Ci od razu, kase shomikujesz (kup jakas uzywke bitcha, dm ds) i potem zbieraj na cos co w zjezdzie da rade...
ale ja nie jezdze w dh wiec sie nie musisz sugerowac, to takie czysto-teoretycze rozwazania (dla tych co maja odmienne zdanie)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: