Ideał kobiety/dziewczyny
Mój ideał.....http://thebluesite.com/images/gqalba.jpg (Jessica Alba - jakby ktoś nie wiedzial ;) )...... bardzo mi sie tez podoba Ona....http://music.realify.com/images/alizee.jpg - nie ma co sliczna jest :P:]
ale z tym porzucaniem roweru to dowalileś .... AMOEBA.... naprawde....
BEZ PRZESADY :) roweru nie porzuce nawet po śmierci... :P :>
ale z tym porzucaniem roweru to dowalileś .... AMOEBA.... naprawde....
BEZ PRZESADY :) roweru nie porzuce nawet po śmierci... :P :>
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
3443576
Sprawa jest dosyć prosta - kiedyś, nawet nie wiedząc kiedy, poznasz dziewczynę i właśnie wtedy zdasz sobie sprawę, że to właśnie ona jest idealna. Wygląd się liczy, ale gdyby tylko on miał znaczenie, to świat byłby nudny.
Co z tego, ze powiem, że podobają mi się brunetki z kręconymi włosami, naturalne itp. Prawda jest taka, że wielu z Was będzie zaskoczonych, zapewniam :]
Co z tego, ze powiem, że podobają mi się brunetki z kręconymi włosami, naturalne itp. Prawda jest taka, że wielu z Was będzie zaskoczonych, zapewniam :]
No ... uratowaliście moją wiarę w ludzką inteligencję. Jak może się komuś podobać coś plastikowanego ze zderzakami DD? Mi się wydaje, że o takich laskach śnią w większości pryszczaci 13-tolatkowie (bez obrazy dla pryszczatych 13-tolatków:-) a każdy choć trochę dojżały mentalnie/emocjonalnie samiec wie, że nie to się liczy jaki ma ona rozmiar biustu a to czy potrafi kochać i być kochana.
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
poldeck
Nie ważne bynajmniej dla mnie są te cechy które podałeś (plastikowy biust). A nie nawidzę przypalanej ryby czyt. solarium...
Co z tego że będzię ładna i wszystko w pożo jak będzie głupia i na dodatek każdy będzie się ślinił na jej widok i będzie rozdawała się na prawo i lewo:?
Acha zapomniałbym: !!!!!!TO CHYBA NAJWAŻNIEJSZE MUSI MIEĆ SZACUNEK DO SIEBIE I SWOJEGO CIAŁA!!!!!!
NIe chciałbym aby moja dziewczyna wyglądała na starość jak pani z końcówki teledysku Pink - Stupid Girl. Wogóle nie chciałbym takiej dziewczyny z cechami tej Stupid Girl...
Oczywiście nie uważam że jak dziewczyna jest ładna to jest głupia i rozdaje się na prawo i na lewo <-----jakby ktoś miał jakieś wątpliwości
pozdro 600
Nie ważne bynajmniej dla mnie są te cechy które podałeś (plastikowy biust). A nie nawidzę przypalanej ryby czyt. solarium...
Co z tego że będzię ładna i wszystko w pożo jak będzie głupia i na dodatek każdy będzie się ślinił na jej widok i będzie rozdawała się na prawo i lewo:?
Acha zapomniałbym: !!!!!!TO CHYBA NAJWAŻNIEJSZE MUSI MIEĆ SZACUNEK DO SIEBIE I SWOJEGO CIAŁA!!!!!!
NIe chciałbym aby moja dziewczyna wyglądała na starość jak pani z końcówki teledysku Pink - Stupid Girl. Wogóle nie chciałbym takiej dziewczyny z cechami tej Stupid Girl...
Oczywiście nie uważam że jak dziewczyna jest ładna to jest głupia i rozdaje się na prawo i na lewo <-----jakby ktoś miał jakieś wątpliwości
pozdro 600
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
-
- Kontakt: