K@M!L - to nie poldeck tu kogos obraza, tylko autor tematu... tak gwoli scislosci.
jak ktos jest na tyle glupi i ograniczony, ze nie potrafi tolerowac innej muzyki to niestety i tak ma ciezko w zyciu i moze nie powinnismy juz chlopaka krytykowac :]
K@MIL, masz rację, trochę przesadziłem, PRZEPRASZAM CIĘ.
A właściwie to co mają ciuchy do muzyki, a muzyka do tego co kto ma w głowie? Ja gram na koncertach w szerokich dżinsach bo mi tak wygodnie a na codzień cho dzę w takich ciuchach, że stare babcie przechodzą na drugą stronę ulicy jak są same bo się boją zakapturzonych hiphopowców:-D
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GÓRNIK haha...a powiem ci ze jak dobrze pójdzie to jade w te wakacje na Sunrise...tylko nie bij prosze cie...=///
prze chuje z was...że ktos słycha techna to od razu kurwa mać muszą być białe rękawiszmi, zażucone dropsy, obcisłe ciuchy...chopie powiedz mi co ci to przeszkadza...
OJCP I HMJ ej bicer człowieku nie masz pojęcia o muzyce coś takiego jak energy2000 to nie jest muzyka i wśród ludzi słuchającyhc techno uchodzi to za totalną wioske i nazywają to hamówą wnioskuje żes ty zwykły wieśniak co smie sie na temat imprezowej muzyki wypowiadać. Ja chcesz znaleśc kolegów co słuchają podobnej nuty to wejdź na forum enerdzi manieczek albo jeszcze innej tancbudy za 2 zł. Ja słucham kazdej nuty ale najbardziej hip hopu i dam sobie ręke uciąc ze o muzyc techno wiem wiecej od ciebie tobie sie tak tylko wydaje że przynależysz do jakiejś grupy jak to określiłeś "normalnych ludzi" . Pewnie marzysz o golfie 3 ce z tubą i głośnikami do bujany po miescie znam dokładnie typ takich ludzi jak ty. Ja nikomu nie bronie słuchac takiej nuty i nie chciałem nikogo atakować ale zmusiałeś mnie do tego atakiem ...
słuchajcie tego typa powyżej (EDIEGO).. on jest naprawde czarny, słucha chińskiego hip hopu.. i MA RACJE.. ;P więc koledze który założył ten temat mówimy PA!
EDI chopcze pisze ci wyżej że co was obchodzi muzyka jaką kto słucha...a żebyś wiedział ze specjalnie dla ciebie kupił bym sobie dresik, i ci obił gdzieś morde =///
MAFIOISOa co do tematu to masz prawo sie wypowiedzieć ale nie obrażaj innych =///
AMOEBAa w twojej wypowiedzi chodzilo ci o mnie czy o kogo<co?>
to czytaj ostatnie zdanie mojego posta , ja wogule nic nie napisałbym na wasz temat tylko jakiś bicer zaatakował ludzi słuchającej innej muzyki niż on i to jest eni toleracja. No widocznie jedynie co umiesz to komuś najebać