gdzie sprzedaja kradzione ? :P
Cszyvy dobrze prawi... w szczególności ty detłicz ********** jak potłuczony... To jasne że każdy chciałby jak najtaniej kupić rower, ale kupowanie jakiegokolwiek kradzionego sprzetu to zwykle frajerstwo i lamerstwo. Przestan pieprzyc ze "bulwersowanie sie 5 lebków na forum tego nie zmieni".... jasne ze nie zmieni skoro kurwa wyskakujesz z gadka ze ty nad kupnem kradzionego bys sie nie zastanawial. Mozna miec nadzieje ze zmieni sie Twoje podjscie gdy Tobie rower skroją a Ty dalej spłacaj te swoje kredyty. I nie pajace i durnie kupuja rowerki z bazarku tylko zwykłe pizdy nie różniące się od drecha który zdobył ten ropwer napierdalajac kogos bejzbolem po głowie.... To moze w ogóle wszysc powinnismy tak postepowac, ja zajebie ci rower, ktos inny ukradni mi i w ogóel cała polska bedzie sie rowerami wymieniac. I skoncz ********* o tym mieskzaniu z rodzicami bo normalnie nudny sie robisz.. ja od lat zapierdalam na studiach zaocznych i w pracy, wiem co to jest brak pieniedzy kiedy nawet nie ma za co na głupiego browara wyskoczyc i zostaje siedzenie na dupie (lub jezdzenie na rowerze :] ). Akurat jest tak ze rodzice mnie nie utzrymuja.. ale od ***** zajebanego zlodzieja roweru bym nie kupil. Wole jezdzic na dragu niz kupic jakas wysokiej klasy maszyne za tą samą ceneę od jebanca ktory ten rower ukradł. Oby mniej takich debili...
Jak mowilem, jaki kraj tacy rowerzysci, jedyne wyjscie to spierdalac stad daleko.....
Teraz mam tylko nadzieje ze to Twoj rower zostanie skradziony jako nastepny i niech kupi go inna cipka ktora mysli tak samo jak Ty
Jak mowilem, jaki kraj tacy rowerzysci, jedyne wyjscie to spierdalac stad daleko.....
Teraz mam tylko nadzieje ze to Twoj rower zostanie skradziony jako nastepny i niech kupi go inna cipka ktora mysli tak samo jak Ty
...::: ziz iz wird :::...
noe obraz sie deathwich ale po tej wypowiedzi szacunku do Ciebie nie mam - ale Ciebie to pewnie *** i tak obchodzi i bardzo dobrze. jak chcesz tak postepowac to fakt to co ja napisze i tak Twojego podejscia nie zmieni. no bo jak? ale jak nie Twoje to moze kto inny pomysli dwa razy nad zakupem kradzionego sprzetu.
no i tlumaczenie sie ze inni tak robia a ja dlaczego mam tracic jest po prostu... zalosne :|
jeszcze raz - (nie do Ciebie deathwich pisane tylko do ogolu, nie musisz komentowac) - czy wszyscy mamy wyjsc na ulice i zajebac rower/telefon/samochd "bo ktos ma ja nie mam pieniedzy i tez powinienem miec"
jak Ty nie masz pieniedzy to TWOJ problem i nie mozesz miec pretensji do calego swiata...
no i tlumaczenie sie ze inni tak robia a ja dlaczego mam tracic jest po prostu... zalosne :|
jeszcze raz - (nie do Ciebie deathwich pisane tylko do ogolu, nie musisz komentowac) - czy wszyscy mamy wyjsc na ulice i zajebac rower/telefon/samochd "bo ktos ma ja nie mam pieniedzy i tez powinienem miec"
jak Ty nie masz pieniedzy to TWOJ problem i nie mozesz miec pretensji do calego swiata...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Deathwitch, nie wiem czy sie smiac czy plakac... czy olac...
5 oburzonych chlopakow z forum nie zmieni tego ze rowery beda kradzione, ale to nie o to chodzi tepoto. chodzi o to zeby byc w zgodzie z soba, Ty moze nie, ale ja wole ciulac kazdy grosz zeby po 2 miechach miec MOZE ( jak dobrze pojdzie ) na tego wspanialego suntoura ns do mojego gianta boulder'a. i wole wydac te 4 stowy na amora znanej i taniej firmy niz na kradzionego stinkacza de luxe, a to dlatego ze kupno amora za wlasna kase da mi satysfakcje. heh ale cos mi sie zdaje ze Ty i tak nie rozumiesz.
zostac okrojonym z bika to straszna rzecz, jesli naprawde kocha sie ten sport, ale jesli tylko dzieki temu zrozumiesz... to zycze Ci zeby drechy mialy ucieche z Twojego bika i z Twojej miny. tylko nie zal sie potem na forum.
5 oburzonych chlopakow z forum nie zmieni tego ze rowery beda kradzione, ale to nie o to chodzi tepoto. chodzi o to zeby byc w zgodzie z soba, Ty moze nie, ale ja wole ciulac kazdy grosz zeby po 2 miechach miec MOZE ( jak dobrze pojdzie ) na tego wspanialego suntoura ns do mojego gianta boulder'a. i wole wydac te 4 stowy na amora znanej i taniej firmy niz na kradzionego stinkacza de luxe, a to dlatego ze kupno amora za wlasna kase da mi satysfakcje. heh ale cos mi sie zdaje ze Ty i tak nie rozumiesz.
zostac okrojonym z bika to straszna rzecz, jesli naprawde kocha sie ten sport, ale jesli tylko dzieki temu zrozumiesz... to zycze Ci zeby drechy mialy ucieche z Twojego bika i z Twojej miny. tylko nie zal sie potem na forum.
what can I say... ;)
dethwitch ty gadasz jakby ci sie taka zajebista zjazdowka nalezala. no a ze nie masz kasy to przeciez mozna kupic kradzione...zalosny jestes. Ty po **** sie fatygowac na jakis bazarek. kup se baseballa i przywal komus i zabierz mu rower, jeszcze wiecej zaoszczedzisz. A na bazar idz kup sobie dresik i jakis kajdan na szyje-bedzie ci w nim do twarzy
jeszcze raz powtarzam--jestes zalosny
jeszcze raz powtarzam--jestes zalosny
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Deathwitch...Wpadne tam do kraka z kolegami zajebiemy Ci twojego nowego duncona i potem go sprzedam za 800zł albo bede na nim jezdził jedynie za koszty dojazdu do kraka i flaszki postawionej kolegom ktorzy Ci go zajebiom...
No i co łyso Ci...Pracowałes na ten rower a ja moge go miec za 100zł bo tyle mnie bedzie kosztowała benzyna i flaszka dla kolegow...
No i co łyso Ci...Pracowałes na ten rower a ja moge go miec za 100zł bo tyle mnie bedzie kosztowała benzyna i flaszka dla kolegow...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
deathwitch musze sie z toba niezgodzic
mieszkam sam charuje za marne grosze nieraz niemam zaco zaplacic nawet za mieszkanie
mialem kilka okazji kupienia bajer sprzetu za grosze nieraz taniej niz moj makrokesz po przerobkach ale dalej jezdze tym zlomem i co drop to sie zastanawiam co sie urwie
i wcale niezaluje
mieszkam sam charuje za marne grosze nieraz niemam zaco zaplacic nawet za mieszkanie
mialem kilka okazji kupienia bajer sprzetu za grosze nieraz taniej niz moj makrokesz po przerobkach ale dalej jezdze tym zlomem i co drop to sie zastanawiam co sie urwie
i wcale niezaluje
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
poza tym deathwith(ch** wie jak to sie pisze) na prawde ten twoj tekst z 5 lebkami jest szczytem twojej inteligencji i erudycji? na nic lepszego Cie nie stac?? Wiecie co, wydaje mi sie, ze tu dużo zależy od wychowania. Ja raz w zyciu wzialem mamie z portfela zlotowke, ale mialem takie wyzuty sumienia(kilka lat temu) ze poszedlem i powiedzialem jej to. nie moglbym jezdzic na czymc, na co ktos ciezko charowal. i co z tego ze starzy mi daja kase?? Tobie nie daja to znaczy, ze musisz zabierac tym co maja?? mam nadzieje, ze malo jest ludzi takich jak ty, i ze reszta rowerzystow nie podziela twojej postawy. salut
-
- Kontakt:
====> Deathwitch...Wpadne tam do kraka z kolegami zajebiemy Ci twojego nowego duncona i potem go sprzedam za 800zł albo bede na nim jezdził jedynie za koszty dojazdu do kraka i flaszki postawionej kolegom ktorzy Ci go zajebiom...
A wpadaj :D Tylko wezcie rowerki bo ja mam troszke WIEKSZYCH (Sam tez WIEKSZY jestem) kolegow niz Ty i oni tez beda chcieli miec jakis zysk z pobicia trzech szesnastolatkow. Hje hje.
A co do reszty - Tjaaaa misiaczki. Bardzo sie przejalem. Jak juz znajde to napisze jak sie jezdzi na nowym Octanie za 200zł.
A wpadaj :D Tylko wezcie rowerki bo ja mam troszke WIEKSZYCH (Sam tez WIEKSZY jestem) kolegow niz Ty i oni tez beda chcieli miec jakis zysk z pobicia trzech szesnastolatkow. Hje hje.
A co do reszty - Tjaaaa misiaczki. Bardzo sie przejalem. Jak juz znajde to napisze jak sie jezdzi na nowym Octanie za 200zł.
nie no koles opanoj sie, co z tego, ze jestes juz niby "dorosly" jak zachowujesz sie jak 8 latek ktory placze bo ma gorsze zabawki od innych dzieci!! i co z tego, ze ja na przyklad mam 16 lat?? wole miec tyle ale miec poczucie ze mam mniej nasrane we lbie od ciebie. Nie chce za bardzo na ciebie najezdzac bo wtedy tylko bym sie zblizal do twojego poziomu a nie powiem, zeby bylo to moim marzeniem. Wiesz co, jak rzeczywiscie kupisz sobie taki rowerek kradziony i bedziesz sie chwalil na wszystkie strony to ode mnie powime ci jedno: WSADZ GO SOBIE W DUPE TAK, ZEBYS POCZUL MOSTEK W GARDLE!!!!!!!!!
eh tak to juz chyba zostanie.
powodzenia w zyciu deathwich - moze ciebie tez kiedys kopnie w dupe. ale bym sie smial jakbys mial przez kupno takiego rowerka przesrane - proces czy cos. albo chociaz spotkanie z wlascicielem bika. no ale ty pewnie uwazasz ze jestes "madrzejszy do wszystkich - co tam prawo, normy etyczno-moralne. ja wiem swoje i zrobie jak chce"
end of discussion bo juz chyba nie ma o czym.
peace...
powodzenia w zyciu deathwich - moze ciebie tez kiedys kopnie w dupe. ale bym sie smial jakbys mial przez kupno takiego rowerka przesrane - proces czy cos. albo chociaz spotkanie z wlascicielem bika. no ale ty pewnie uwazasz ze jestes "madrzejszy do wszystkich - co tam prawo, normy etyczno-moralne. ja wiem swoje i zrobie jak chce"
end of discussion bo juz chyba nie ma o czym.
peace...
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
ha ha ha deathwich jestes super smeiszny eni myslales kiedys nad wystepowaneim w jakims programie rozrywkowym ?? widac jaki ty jestes pewnie jezdzisz w dresiku na rowerku i po dworzu tez chodzisz w dresiku ?? "Sam tez WIEKSZY jestem" wiesz jak straszysz kolegami i twoim wzrostem to mozna sie domyslic ze jestes mala piczka ... i boisz sie ze ktos cie dopadni i piszesz ze jestes duuuzy ... a krakow jest duzy i mozesz niespodziewac sie jak ktostam do ciebie przyjedzie ... albo moze byc ich mniej albo moga sie obrocic przeciwko tobie ... wiesz mozna zawsze dac im troche kasy i bedziesz mial nieprzyjemnie bo zaloze sie ze nie sa lojalni jesli ktos im da po pol litra na glowe :/ moge sie zalozyc ze ty nie dasz rady im kupic wiecej skoro nie masz pieniedzy na rower ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
Oj Deathwitch... widac ze jestes skurwysynem jakich malo... nigdy tego nie zyczylem ale niech ktos Ci zajebie bryczke to sie zdziwisz... jak piszesz takie texty ze bez skrupulow kupilbys kradziana zjazdowke ze grosze to lepiej juz nic nie mow... nie wiem kim jestes nie znam Ci ale tymi wypowiedziami lecisz sobie w *****... szkoda mi takich ludzi...
http://cosmos.pinkbike.com/
Kurwa, stary nie wazne czy jestes bikerem czy nie, ale gdybym cie zobaczyl na jednym z 4 zajebanych rowerow w gliwcach , dostalbys po mordzie pierwszym lepszym narzedziem ktorebym znalazl pod reka...
Nie chcialo mi sie czytac calej reszty, i nie wiem czy masz zamiar kupic, rower z kradzierzy... Ale jak juz kupisz nie pkazuj sie w gliwcach... Nie zrozumiesz tego dopoki ci roweru nie zajebia, a nawet jak by ci zajebali tego co kupiles to i tak *** bo dales za niego np 500 zl... stary nie ktorzy skaldaja rowery po 3 lata [ mi zabralo 1,5 roku ] , a ty chcesz sobie w **** leciec ,i kupic rower z kasacji i do tego jeszcze wspierasz polskie zldziejstwo rowerowe???
Nie chcialo mi sie czytac calej reszty, i nie wiem czy masz zamiar kupic, rower z kradzierzy... Ale jak juz kupisz nie pkazuj sie w gliwcach... Nie zrozumiesz tego dopoki ci roweru nie zajebia, a nawet jak by ci zajebali tego co kupiles to i tak *** bo dales za niego np 500 zl... stary nie ktorzy skaldaja rowery po 3 lata [ mi zabralo 1,5 roku ] , a ty chcesz sobie w **** leciec ,i kupic rower z kasacji i do tego jeszcze wspierasz polskie zldziejstwo rowerowe???
Deathwich, to prawda, ze w naszym kochanym kraju jest tak przezajebiscie, ze do takiego Oranga, czy Kony trzebaby bylo pracowac kilka lat i nic nie jesc, nie pic i nie mieszkac, ale trzeba powiedziec, ze takie jest zycie. Kupowanie kradzionego sprzetu jest omijaniem problemu, a ty probojesz isc na skroty. Trzeba byc faktycznie skurwielem, aby nie miec wyzutow sumienia, poniewaz jezdzi sie na kradzionym rowerze, ktory kogos kosztowal wiele wyzeczen albo ukladac mozaike na pulpicie z ludzmi chorymi na raka i poszatkowanych przez smiglo helikoptera. W MOIM ODCZUCIU JESTES CHORY!!! Od dzisiaj straciles wiele w moich oczach i nie tylko moich i mimo, ze tez jezdzisz na rowerze, to nic to nie zmienia.
-
- Kontakt:
Detlicz piczo! Nie wiem czy to co napisales to czysta prowokacja czy myslisz tak na serio, ale jesli mowisz to z takim przekonaniem, i jest to calkowita prawda, to jak dla mnie jestes smieciem, ktory (z calym szacunkiem do twojej wiedzy an temat rowerow) na forum nie ma miejsca i najlepiej bys uczynil podajac sie do dymisji...
Takie podejscie przechodzi wszelkie pojecie, jest zalosne do granic mozliwosci.
Czlowieku, rusz dynka! Mam raptem 19 lat, dopiero ide na studia, od 1.5 roku wzialem od rodzicow moze z 200zl , a zaplacilem sobie za prawko, liceum, studia, wszystko, do tego w tym tygodniu bede mial kompletny wymarzony rowerek na NOWYCH czesciach, prosto ze sklepu! ( a nie kradzione ****** gowno) , i do tego za kolejny tydzien skladam kolejny rower, rowniez spoko , i rowniez na nowych czesciach...
I do tego wszystko doszedlem nie kradnac, nie klamiac, nie oszukujac - zrobilem to MYSLAC! Ponad wszystko cenie sobie lojalnosc i uczciwosc i jak na razie dobrze na tym wychodze...
Smierc zlodziejom! A ludzi myslacych jak ty powinno sie leczyc u psychologa, a gdy to nie pomoze, IZOLOWAC od spoleczenstwa!
Takie podejscie przechodzi wszelkie pojecie, jest zalosne do granic mozliwosci.
Czlowieku, rusz dynka! Mam raptem 19 lat, dopiero ide na studia, od 1.5 roku wzialem od rodzicow moze z 200zl , a zaplacilem sobie za prawko, liceum, studia, wszystko, do tego w tym tygodniu bede mial kompletny wymarzony rowerek na NOWYCH czesciach, prosto ze sklepu! ( a nie kradzione ****** gowno) , i do tego za kolejny tydzien skladam kolejny rower, rowniez spoko , i rowniez na nowych czesciach...
I do tego wszystko doszedlem nie kradnac, nie klamiac, nie oszukujac - zrobilem to MYSLAC! Ponad wszystko cenie sobie lojalnosc i uczciwosc i jak na razie dobrze na tym wychodze...
Smierc zlodziejom! A ludzi myslacych jak ty powinno sie leczyc u psychologa, a gdy to nie pomoze, IZOLOWAC od spoleczenstwa!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Ej powiem wam tak wiadomo każdy byłby uczciwy gdyby miał kase!! daj my nato (ludzie z wrocka beda wiedziec o co chodzi) idziesz na niskie łaki!! niemasz tam NIGDY pewności ze coś nie było kradzione!! a przychodzisz pytasz sie coś tam cośta a czy kradzione NIeee paaanie to z mojego roweru iczasem tak jest a czasem poprostu łojone!! nie ma szans zeby jakąś KONKRETNĄ czesc odzyskać wiec idzie sobie łebaj na niskie łaki i kupuje DJa używanego za 600zł bo niewie czy to jest kradziony a ma dużo taniej i co?? i KUPUJE Dja!! niestety!! a skąd TY możesz wiedzieć ze sprzet nie był kradziony?? skończy sie to dopiero wtedy gdzy ludzie zacznął kupowac tylko w sklepach i koniec piesni!! jak bedą bazarki rzeczy z 2 reki to nigdy nie bedzies zmiał pewnosci czy kupiłeś łojony czy nie!! je powiem wam szczerze żyje jeszcze z rodziców ale na rower to mi złamanego grosza nie dają!! sam próbuje gdzie kolwiek zarobić nawet auto sąsiadowi umyć za dyche zeby miec na rower i qrwa tacy kludzie zmuszeni są szukać okazji i gdzie taniej!! patrzysz amor za 800 NEW i amor za 1000 NEW bierzesz z 2 reki no to który weźmiesz?? prawdopodobnie ten tańszy jak nie masz kasy i niewiadomo czy był łojony!! liczy sie ze jest tańszy bo jak sie nie ma kasyto tak sie niestety kupuje! a amor mógl być łojony a ja i tak nic o tym niewiem i co tzn że jestem zły?? no nie poprostu nieda sie uniknąc tego i juz!! jak bedą ludzie kradli to to bedzie schodzić proste i logiczne:/ niestet POLSKA wita trzeba sie przebudzić i zacząć żyć nie sie opier*dalać!!
www.ROMED.pl lamusy!