Wytłumaczcie
Wytłumaczcie
Wytłumaczcie do jakich styli jazdy sa grupy osprzetowe shitmano
XTR
SAINT
HONE
XT
DEORE LX
DEORE
ALIVIO
ACERA
ALTUS
thx dla wszystkich i pozdro
XTR
SAINT
HONE
XT
DEORE LX
DEORE
ALIVIO
ACERA
ALTUS
thx dla wszystkich i pozdro
bez......
xtr, xt - to jest sprzet do xc.. odchudzony i wogole
saint - do freeride, z tego co wiem to hone(y) tez ;)
acera, altus, alivio to sprzet do jazdy "turystycznej" ;) w trekingach montuja ale w rowerkach do xc (tych tanszych) tez... deore deroe lx to juz do takiej bardziej bardziej jazdy w gorach...
w sumie to do czego to bedzie zalezy od tego jak TY to uzyjesz.
hehe przeciez alivio jest montowana w konach do dj, itp... a takze w moim staryym wheleerze xc. nie ma zasady. :)
saint - do freeride, z tego co wiem to hone(y) tez ;)
acera, altus, alivio to sprzet do jazdy "turystycznej" ;) w trekingach montuja ale w rowerkach do xc (tych tanszych) tez... deore deroe lx to juz do takiej bardziej bardziej jazdy w gorach...
w sumie to do czego to bedzie zalezy od tego jak TY to uzyjesz.
hehe przeciez alivio jest montowana w konach do dj, itp... a takze w moim staryym wheleerze xc. nie ma zasady. :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
ja kupilem ostatnio sram 4.0 fajna sprawa bo jest zrobiony troche ze stali troche z tworzywa wiec mozna go latwo naprostowac jak cos sie wygnie i takie tam ... :P mi sie podoba wczesniej mialem srama 3.0 tez zajebista sprawa nic sie nei zlamie byl caly z tworzywa :)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
ehh jak skoki (szeroko pojete) to najlepiej singla zrob. serio! a jak koniecznie przerzutka to okolice alivio... nie wiecej. jak ma sie rozpieprzyc to sie jebnie nie ma bata czy xt, czy deore czy alivio.
chyba ze - sora! szosowa przerzutka, krotki voozek. po co wypasny xc sprzet jak szosowy mozna miec ;) lepszy i wogole...
chyba ze - sora! szosowa przerzutka, krotki voozek. po co wypasny xc sprzet jak szosowy mozna miec ;) lepszy i wogole...
www.bikeaction.pl