oblookajcie nowe rowery NS'a !! na sprzedaz !! :D
sa wmiare, szczegolnie ten metropolis
szkoda tylko ze ma Dirt Jam'a ale i tak jest spoko jak za taka cene ...
całkiem przyjemne rowery, jednek spodziewałem sie czegos lepszego a tu typowe oemowe czesci "dirt jam:|" ogólnie całkiem fajnie ze wyszły jakies w miare rowerki i to rodzime :) pozdro
Jak je wczoraj pokazali, to moje pierwsze wrazenie: drogo. Ale jak przyjrzalem sie specyfikacjom i wzialem pod uwage jakosc typowa dla NS-a (miejmy nadzieje, ze te OEMowe ramy dorownuja tym "sklepowym"), to musze przyznac, ze to bardzo ciekawa oferta - zarowno Core, jak i Metropolis.
Mogliby tylko podac geometrie, bo ciekaw jestem ile to jest "krotszy tyl" w przeliczeniu na milimetry.
Mysle, ze "kup NS-a" bedzie jednym z czesciej powtarzanych tekstow w odpowiedzi na zblizajaca sie wiosne i idacy z nia wysyp pytan pt. "jaki rower kupic?" ;)
ehh mialem nadzieje ze to konkretne rowery do streetu beda a tu sie okazoje ze do trekingu:P a tak na serio to mogli dac "lepsze" cześci a nie jakiegos dirt jama.... ogolem z wygladu fane ale moglo by byc lepiej...
pozdro dla wykonawcow strony NS'a stronka super!!
...<do konca trzymala w napieciu:P>
metropolis jako taki, ale mogli tam przynajmniej jakiegos dj3 wstawić, no albo sztywniaka. Core bardziej mi sie podoba, mysle ze jak za 3tys. to calkiem fajny rower. Ciekawe jeszcze ile ważą. Ale jeszcze zdecydowanie bardziej mi się podoba ten suburban który jest na http://northshore.pl/ w news'ach.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Rowery sa spoko jak na polskie realja,dla zwyklego kowalskiego do przelkniecia,jakies raty czy cos ,kazdy da rade.Wiadomo zadna rewelacja,ale jak sie komus nie-podoba to zawsze zlozy sobie sam.!!!!
rzeczywiscie nie jest to rewelacja ze metro jest na dirt jamie ale tak poza tym to rower mi sie bardzo bardzo podoba, jak ktos bedzie chcial to sprzeda jama i wsadzi sztywniaka tez bedzie dobrze :)
Core jest fajny, ale cena nie jest w cale taka super. Co do metro znowu fajny bike do streetu tylko ten amor ;/ Mogli zbic z ceny i wsadzic sztywnego baka albo dj chociaz.