JAKA RAMKA DO STREET ITP SZYBKO POMOZCIE
himan nikt ci tutaj nic o niej niepowie bo raczej nikt jej tutaj niema ani niemiał z nią doczynienia ! myśle że niwarto kupować ram woodman czy fireeye nikt ci niepowie co i jak.. a czy jest ok możesz powiedzieć jak sobie pojeżdzisz 2 dni.. i czy ci wszysko pasować będzie.. jak lubisz ryzyko to bież bo ten fireeye nawet fajny
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
gg:3119933
gg:3119933
-
- Kontakt:
http://www.fireeye-bike.com/spitfirexvi.html dokladnie chodzi mi o te ramke kostuje 1250zl piekna ;]
wogole fireeye ma bardzo lande i dobre komponenty i pienke siodla ;]
wogole fireeye ma bardzo lande i dobre komponenty i pienke siodla ;]
Co za typ.... Skąd wiesz, że fireeye ma dobre komponenty?? BO w BikeBoardzie tak napsali?? :> Rama rzeczywiście wydaje się być mocna, i bez wątpienia jest ładna, ale jak ja bym miał kupować sprzęt, za taką kasę to bym wybrał coś sprawdzonego. A nie nowość na polskim rynku na której jeździło może 5 osób... Uważam, że ramy NS-a nie ustępują firmą typu FireEye, czy Woodman. Jest tańsza, co nie znaczy gorsza.
Ja Ci polecam od siebie ramę Dangerous Mike Dual Slalom... rama jest z alu, tak jak chciałeś, a geometrie też ma bardzo przyzwoitą.
Zrobisz jak zechcesz, ale kupując którąś z ram polskich firm, nie tracisz na jakości a zostaje ci 500zł w kieszeni ;]
Ja Ci polecam od siebie ramę Dangerous Mike Dual Slalom... rama jest z alu, tak jak chciałeś, a geometrie też ma bardzo przyzwoitą.
Zrobisz jak zechcesz, ale kupując którąś z ram polskich firm, nie tracisz na jakości a zostaje ci 500zł w kieszeni ;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja nie chce zakładac oddzielnego tematu i się tak przyłącze że tak powiem tez od jakiegoś czasu się rozglądam za ramką streetową mam narazie 700zł już niedługo moje urodzinki 11 marca :P i będe chciał coś sobie kupić z ramek oczywiście bardziej street choć nie zaprzecze że skacze dropy narazie małe. Max około 2m będe skakał nie więcej. I oto klika moich propozycji:
JB prodigy geo nie ma powalającej ale jakieś tam jest nie jest strasznie złe, a za reszte kaski kupie inny osprzęt tzn rockring, pedały, kiere, mostek lepsze do tego celu itp.
Destroyer street geo ma niby fajne na tył bym wsadził koło 24 ale ciężke i kilka osób mówiło że to shit geo tylko na stronie destroyera jest ładnie opisana a w rzeczywistości jest kaszanką i jak w przypadku JB reszta kaski w sprzęt.
mam możliwość kupna DC pussy za koło 550zł tylko że prototyp ten z hakiem. Ale gadałem z jednym kolesiem i powiedizał że to rdzewieje i po jakimś czasie się może złamać. Ramka była niemalowana w naturalnym kolorze ale właściciel ją pomalował na złoto i za to 550zł chce gwary nie ma. PODKREŚLAM ŻE TO PROTOTYP
no i chyba najdroższa propozycja Author 24:00 na 2006 tylnie widełki 380 itp. geo zarąbiste itp. alu wiadomo kiedyś pęknie gwara na 24 miechy. Cana około 800zł a na sprzet podstawowy uzbieram z urodzinek około 200zł a na resztę będe dozbierał ale to już jest fajna ramka której nie trzeba będzie zmieniać chyba że peknie.
Ewentualnie PUSSY ale nie ma przerzutki więc raczej odpada :(
NO i co wy mi na te moje pewne wymagania powiecie? Lepiej kupić dobrą ramke później zbierać na dobre pedały i reszte sprzętu koła itp. Czy kupić ramke aby narazie była lepsza od mojej kony MTB a reszte kasiory w sprzęt puścić tzn koła do tego celu rockring pedały platformy itp? CO polecacie? Dzięki za pomoc :)
JB prodigy geo nie ma powalającej ale jakieś tam jest nie jest strasznie złe, a za reszte kaski kupie inny osprzęt tzn rockring, pedały, kiere, mostek lepsze do tego celu itp.
Destroyer street geo ma niby fajne na tył bym wsadził koło 24 ale ciężke i kilka osób mówiło że to shit geo tylko na stronie destroyera jest ładnie opisana a w rzeczywistości jest kaszanką i jak w przypadku JB reszta kaski w sprzęt.
mam możliwość kupna DC pussy za koło 550zł tylko że prototyp ten z hakiem. Ale gadałem z jednym kolesiem i powiedizał że to rdzewieje i po jakimś czasie się może złamać. Ramka była niemalowana w naturalnym kolorze ale właściciel ją pomalował na złoto i za to 550zł chce gwary nie ma. PODKREŚLAM ŻE TO PROTOTYP
no i chyba najdroższa propozycja Author 24:00 na 2006 tylnie widełki 380 itp. geo zarąbiste itp. alu wiadomo kiedyś pęknie gwara na 24 miechy. Cana około 800zł a na sprzet podstawowy uzbieram z urodzinek około 200zł a na resztę będe dozbierał ale to już jest fajna ramka której nie trzeba będzie zmieniać chyba że peknie.
Ewentualnie PUSSY ale nie ma przerzutki więc raczej odpada :(
NO i co wy mi na te moje pewne wymagania powiecie? Lepiej kupić dobrą ramke później zbierać na dobre pedały i reszte sprzętu koła itp. Czy kupić ramke aby narazie była lepsza od mojej kony MTB a reszte kasiory w sprzęt puścić tzn koła do tego celu rockring pedały platformy itp? CO polecacie? Dzięki za pomoc :)
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^