Projekt C-M ?? NS.
Ja też się niezałamuję że dostałem kod f2.
Poza tym to całkiem spoko rowerki. Sprzęt wyważony, może nic szczególnego, ale i tak b.dobry sprzęt jak za tą kasę. Zaintrygowął mnie szczególnie Core (to dlatego że nie lubię streetówek => Metropolis). Szkoda że kółka w rowerkach nie są oparte o ich piasty, ale przynajmniej dobrze są to sztuki na 10 mm ośkę (będzie sztwniej) :) Ramki oparte na ramce Bitch i wyglądają kozacko. Nic tylko brać :)
Poza tym to całkiem spoko rowerki. Sprzęt wyważony, może nic szczególnego, ale i tak b.dobry sprzęt jak za tą kasę. Zaintrygowął mnie szczególnie Core (to dlatego że nie lubię streetówek => Metropolis). Szkoda że kółka w rowerkach nie są oparte o ich piasty, ale przynajmniej dobrze są to sztuki na 10 mm ośkę (będzie sztwniej) :) Ramki oparte na ramce Bitch i wyglądają kozacko. Nic tylko brać :)
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
-
- Kontakt:
Słuchajnie mail w którym dostałem prawodiłowy kod był zaadresowany do 54 osób. Czy ktoś z was kto otrzymał kod faza 1 może powiedzieć czy ma inaczej, bo nie wiem czy tylko 54 osoby odpowiedziały poprawnie, czy wysyłali to na parę rzutów. Btw ciekawe kiedy będą wyniki i czy wogóle poinformują ludzi którzy nic nie wygrali, że nic nie wygrali :p
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: