a duzo bylo przypadkow pekniec? slyszalem tylko o jednym. kurde bo juz zamowilem sobie duro i prodigy 14.5. a gdzie pekaja?? slyszalem ze prodigy jest duzo mocniejsze od pointow i dragow bije ich na leb. Mialem wczesniej pointa i po poltora roku polamalem. a destroyer jump lepszy od prodigy. jezdze dirt street nie chce nastepnej polamanej ramy bo to bolesne :P:P hehe
cale dwa-jedna 16 od shivera dc-Mongol ja zakatowal w zdaje sie 2 miesiace,startujac 2 razy w zawodach i skaczac dropy na plaskie (testowal ja i mial ja jak najszybciej polamac) a druga byla Elvisa ktora tez szybko polegla od 360 chyba...Elvis mial 14
nie no 360 to ja jeszcze nie robie a zreszta nie kupuje jej by ja jak njaszybciej polamac:P:P:P. dwa prodigy w porownaniu do kilkadziesiat pointow no to duza roznica :P:P
obydwie porównywane przez Ciebie ramy nie są ani do streetu ani do dirtu ale polecam amstaffa miałem przez rok i stwierdzam ze super rama moze nie jest taka fajna do tych dyscyplin ale bardzo zblizona i ma fajne geo... tak ze amstaff.pozdro600